ΝΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ-ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΤΟΥ “ΕΝ ΟΔΩ”

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 

 

 

 

“Ο Φυσιολατρικός Εκδρομικός Αθλητικος  Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας ΕΝ ΟΔΩ  στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σας καλεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 στις 10 το πρωί στο Ημεροβίγλι στο Γήπεδο του Basket στην 10η Οικολογική Περιπατητική Δράση.

 

 

Ο κάθε συμμετέχοντας-ουσα θα έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώσει στην πηγή  ηλεκτρικές και  ηλεκτρονικές  συσκευές , λαμπτήρες  και  ρούχα υποδήματα.

 

 

 

Στην βάση της παγκόσμιας αρχής <Ο Ρυπαίνων πληρώνει ο ανακυκλών ανταμείβεται>>  θα λάβει ανταποδοτικά τα εξής αναμνηστικά αλλά πολύ  χρήσιμα δώρα:

 

-Ένα καπελάκι συλλεκτικό  και χρηστικό  του Συλλόγου μας

 

-Μια τσάντα πάνινη πολλαπλών χρήσεων για να καταργήσουμε την πλαστική , προσφορά της

Φωτοκύκλωση Α.Ε.

 

-Το  οικολογικό παραμύθι <<ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ , Ο ΦΩΤΗΣ , Η ΦΩΤΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ>> προσφορά της Εν Οδώ Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα/ Δρ. Αντώνη Γάκη

και της Φωτοκυκλωσης  Α.Ε

 

-Έναν καθαρότερο κόσμο!!!

 

Μετά το πέρας της σύντομης εορτής θα ακολουθήσει καθαρισμός  και βόλτα οικολογική στο ίσως πιο όμορφο μονοπατιού του κόσμου από το Ημεροβίγλι  έως την Οια και πίσω συνολικού μήκους 10 χλμ , με δυνατότητα οποίος-α  κουραστεί να επιστρέψει από τη μέση της διαδρομής στο ύψος του donkey station και από την Οια με αμάξι πίσω στην βάση στο Ημεροβίγλι!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *