ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΙΣΧΡΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” 
       ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

 
 
 
 
 
  “Ελάχιστα κρεμοσαπουνα, μερικές  μάσκες και “ελεημοσύνες” η προσφορά της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου στην Τρίτη Ηλικία! 
 
 
 
  Είναι αποκαλυπτική και παραμένει αναπάντητη  η πρόσφατη καταγγελία από το Διευθυντή του Πτωχοκομείου Θήρας κ. Λειβαδάρο. “Κατακεραυνωνει” τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου  και αναφέρει ότι… ελάχιστα κρεμοσαπουνα και μερικές μάσκες ήταν η “φοβερή” πολιτική παρέμβαση της Περιφερειας Ν. Αιγαίου στην Τρίτη Ηλικία!
 
 
 
  Αντιλαμβανομαστε την ανάγκη και το άγχος που έχει ο κ. Χατζημάρκος και τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου να αυτοπροβάλλονται, να “αυτοσυγχαιρονται” και να αναζητούν εναγωνίως  δημοσιότητα και… ας μην έχουν να πουν απολύτως τίποτα το ουσιώδες τις περισσότερες φορές, όπως στο πρόσφατο” διάγγελμα” για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας! 
 
 
 
  Αφενός τα άσχημα μαντάτα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πρόσφατων δημοσκοπησεων για την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου και αφετέρου το “διαζυγίο” που έχουν πάρει με την κοινωνία και τα προβλήματα της, δημιουργούν πανικό και δείχνουν την αναποτελεσματικότητα τους. 
 
 
 
  Οι πολιτικές για την Τρίτη Ηλικία υλοποιούνται πρώτα με καταγραφή των προβλημάτων της σε όλα τα νησιά μας, με συνεργασία και με στοχευμενες παρεμβασεις που φέρνουν αποτέλεσμα. 
Ο κ. Χατζημάρκος και η πολιτική” παρέα” που τον περιστοιχιζει  δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω! “Επενδύουν” στις “εθιμοτυπικες” ανακοινώσεις και στα επικοινωνιακα  τεχνάσματα. Δηλώνουν ικανοποίηση αν διατεθούν κάποια οικονομικά πόσα μέσω των συγχρηματοδοτουμενων προγραμμάτων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων… δηλαδή για το αυτονόητο! Τα συγχρηματοδοτουμενα προγράμματα που προέρχονται από χρήματα Ευρωπαίων (μεταξύ αυτών και των Ελλήνων) πολιτών αυτό τον προορισμό έχουν:να γίνουν πολιτικές για τον άνθρωπο !
 
 
  Αποτυγχάνουν στη διανομή των χρημάτων που διαθέτουν και απουσιάζει το όραμα και η προοπτική. 
Είναι εμφανέστατη η απουσία μεγάλων και οραματικων έργων στο Νότιο Αιγαίο αλλά και οι πολιτικές που θα ανακουφίσουν την κοινωνία μας που υποφέρει. 
Το σίγουρο είναι πλέον ότι… ακόμα και τα κρεμοσαπουνα που διανέμουν δεν “ξεπλενουν” την αναποτελεσματικότητα τους και οι μάσκες αδυνατούν  να κρύψουν  την πολιτική ανικανοτητα τους! 
 
Τους θυμίζουμε ότι οι πολίτες του Ν. Αιγαίου – μεταξύ αυτών τα άτομα που ανήκουν στην Τρίτη Ηλικία- απαιτούν σεβασμό και στήριξη και δεν πολίτες β’ κατηγορίας! 
 
ΥΓ:Πάντως για προσλήψεις   ειδικών  συμβούλων και συνεργατών, συγκεκριμένων δημοσιογράφων και άλλων “ημετέρων” … στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου…. “λεφτά υπάρχουν”! 
 
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ” 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ” 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *