Site icon Santonews

ΝΕΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

« Επιδείνωση καιρού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οδηγίες Προστασίας από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα».

 

 

 

Φωτογραφία: Σταύρος Κουταλίδης

“Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε νέο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με ισχυρές βροχές-καταιγίδες που θα επηρεάσουν το Νότιο Αιγαίο από την Κυριακή 3/1 (βράδυ) και παρακαλούνται οι πολίτες και οι επισκέπτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες προστασίας (πριν και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων) :

 

 

  Επίσης ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (http://www.pnai.gov.gr/- http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=10011) υπάρχουν αναρτημένες Οδηγίες Προστασίας από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα καθώς και από έκτακτα φαινόμενα καταστροφών (φυσικών και τεχνολογικών) καθώς και σχετικές πληροφορίες. με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση τους.

 

 

  Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας υπάρχει αναρτημένο έντυπο με οδηγίες αυτοπροστασίας από φυσικές καταστροφές. Το κείμενο περιλαμβάνει απλές οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για προστασία από κινδύνους όπως οι σεισμοί, οι κατολισθήσεις, οι δασικές πυρκαγιές, τα έντονα καιρικά φαινόμενα κ.ά. στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://www.civilprotection.gr/sites/default/gscp_uploads/mini_edition_2018.pdf

 

Exit mobile version