Site icon Santonews

NEA ΙΣΧΥΡΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
  “To premium μεταλλικό νερό AQUA Carpatica νέος «συμπαίκτης» του Α.Ο. Θήρας
Η AQUA Carpatica του Θηραίου συμπατριώτη μας και αξότιμου επιχειρηματία Γιάννη Βάλβη, αποτελεί έναν ακόμη πλατινένιο χορηγό του Α.Ο. Θήρας στηρίζοντας έμπρακτα και έμψυχα τις προσπάθειες της ομάδας μας. 
  Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά τον πρώτο πρόεδρο και ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας Γιώργο Συνολάκη ο οποίος μεσολάβησε και συνέβαλε καταλυτικά στη συνάντηση μεταξύ του αντιπροέδρου του Α.Ο. Θήρας Ανδρέα Πατηνιώτη και του επιχειρηματία κυρίου Βάλβη.
  Με την ανακοίνωση που ακολουθεί ο Α.Ο. Θήρας ενημερώνει τους φίλους τους για τη νέα σημαντική και δυναμική του συνεργασία.
«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, μετά τις εταιρείες Καραμολέγκος, AEGEAN και Blue Star, καλωσορίζει στην οικογένεια του, έναν ακόμη «πλατινένιο» χορηγό, την εταιρεία AQUA Carpatica, του Έλληνα επιχειρηματία, Γιάννη Βάλβη. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Valvis Holding SA, από τoυς ταχύτερα αναπτυσσόμενους Ομίλους με ηγετική θέση στο χώρο της και σημαντική παρουσία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με παππού από το Εμπορειό Σαντορίνης (τον Γιάννη Βάλβη τον Σπέη), γιαγιά από τον Πύργο Σαντορίνης (τη Σμαράγδα Κονταράτου) και πατέρα τον Χρήστο, γεννημένο στο Σουδάν, είναι Έλληνας 3ης γενιάς που κατοικεί και επιχειρεί από το 1992 στη Ρουμανία.
  Η Valvis Holding SA με ετήσιο τζίρο περί τα 140 εκατ. ευρώ, δραστηριοποιείται σε πολυάριθμους τομείς, με τις βασικές κατευθύνσεις των επιχειρήσεων του Ομίλου να έχουν έντονο «πράσινο» χαρακτήρα όπως: Το φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, η παραγωγή κρασιού και η επιλεγμένη παραγωγή βιολογικών οίνων Domeniile Samburesti, η γεωργία οργανικών σιτηρών με την επωνυμία LaDORNA, ενώ στους τρέχοντες στόχους του Ομίλου είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένων έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως τα φωτοβολταϊκά και η ενέργεια βιομάζας Agro Electrica & Terra Muntenia.
  Εξάλλου η νέα στρατηγική συνεργασία που ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και αφορούσε στην πώληση του 20% των μετοχών της Carpathian Springs SA στον πολυεθνικό όμιλο PepsiCo, δίνει περαιτέρω ώθηση στα σχέδια της εταιρείας για διεθνοποίηση του premium νερού AQUA Carpatica. Η συμφωνία περιλαμβάνει το δικαίωμα διανομής του AQUA Carpatica σε Ρουμανία και Πολωνία και τη δυνατότητα επέκτασής του και σε άλλες αγορές πέρα από τις 16 χώρες που ήδη βρίσκεται, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α. Να επισημάνουμε ότι το AQUA Carpatica είναι το μόνο νερό στον κόσμο χωρίς νιτρικά (το Φυσικώς Ανθρακούχο) και με σχεδόν χωρίς νιτρικά το φυσικό μεταλλικό νερό. Κάτι που το κάνει ιδιαίτερα κατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες και βρέφη.
  Ο κ. Βάλβης, που μοιράζεται με την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας το ίδιο όραμα και αξίες για την προβολή και περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας, εκτός από επιχειρηματίας με ιδιαίτερα σημαντική και πολύπλευρη επιχειρηματική δράση, είναι και λάτρης του αθλητισμού. Στο παρελθόν υπήρξε κολυμβητής του Παναθηναϊκού, ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος του ρουμανικού επαγγελματικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, Ραπίντ Βουκουρεστίου.
  Έτσι, μετά τη σημαντική για εμάς συμφωνία, που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την ευαισθησία και την αγάπη των Θηραίων επιχειρηματιών για τον αθλητισμό της Σαντορίνης, στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας μας θα προστεθεί και το λογότυπο του premium φυσικού ανθρακούχου μεταλλικού νερού AQUA Carpatica.
  Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά την Valvis Holding SA που σε δυσχερείς οικονομικά περιόδους, ως αναγνώριση του έργου μας, ενισχύει με την εμπιστοσύνη της στο σύλλογό μας υποστηρίζοντας τους φιλόδοξους στόχους του συλλόγου μας.
  Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Βάλβη για τη στήριξή του στο νησί και στον αθλητισμό του τόπου του και ανυπομονούμε για το νέο μας κοινό ταξίδι, με την ελπίδα ότι κινήσεις σαν αυτές θα αποτελέσουν έναυσμα και κίνητρο σε ακόμη περισσοτέρους ισχυρούς επιχειρηματίες του νησιού μας να «αγκαλιάσουν» την προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και 10 χρόνια ο Α.Ο. Θήρας».
Exit mobile version