ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ Η ΜΙΝΑ ΚΑΦΟΥΡΟΥ

 

Η κ. Γερασιμίνα Καφούρου.

Η κ. Γερασιμίνα Καφούρου.

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» του κ. Γιώργου Χάλαρη, ανήγγειλε η πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Ημεροβιγλίου και πρώην Διευθύντρια του Γυμνασίου Φηρών κ. Γερασιμίνα (Μίνα) Καφούρου. Σε ανοιχτή επιστολή της, εξηγεί τους λόγους της νέας ενασχόλησης της με  τα κοινά, έχοντας πάντως καταγράψει τα χρόνια αυτά της απουσίας της από την πολιτική πραγματικότητα του νησιού, αξιοσημείωτη κοινωνική δράση.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΚΑΦΟΥΡΟΥ

«Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές 2014

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σαντορίνη, έζησα διαχρονικά την πορεία του τόπου και των ανθρώπων του. Η συνταγματική επιταγή, που θέλει την αυτοδιοίκηση κύριο φορέα ανάπτυξης κάθε τόπου, δεν με άφησε ποτέ αδιάφορη. Συμμετείχα ενεργά στο παρελθόν και επιθυμώ να συμμετέχω και σήμερα. Το γεγονός ότι η παρούσα δημοτική αρχή διέψευσε τις προσδοκίες που επένδυσα με την ψήφο μου, κάνει αδήριτη την ανάγκη της αλλαγής των προσώπων.

Η συμμετοχή μου στις κοινωνικές ευθύνες, η πολιτική μου διαπαιδαγώγηση και εμπειρία με οδηγούν στην επιλογή να συμπορευτώ σ’ έναν νέο αγώνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Γιώργο Χάλαρη και τον συνδυασμό «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία». Η αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία του στη αυτοδιοίκηση και η συναντίληψη σε σχέση με τις αρχές και τους επιμέρους στόχους του εγχειρήματος, αποτελούν εχέγγυα μιας επιτυχημένης συνεργασίας ώστε:

Να σταθούμε απέναντι στην άναρχη και χωρίς σχεδιασμό ανάπτυξη του τόπου μας, που αποτελεί τροχοπέδη στην πορεία της.

Να δρομολογήσουμε, χωρίς κωλυσιεργίες, ανθρωποκεντρικές δράσεις και έργα που σηματοδοτούν το μέλλον.

Να διεκδικήσουμε από το κεντρικό κράτος ό,τι μας αναλογεί, χωρίς συμβιβασμούς.

Να σκύψουμε στον άνθρωπο και στις ανάγκες του χωρίς συνθηματολογίες.

 

 

Φιλικά,

Καφούρου-Δαμίγου Γερασιμίνα”.