ΝΕΑ ΗΧΗΡΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Α. ΣΙΓΑΛΑ

O κ. Μαντούσης (Φωτό Αρχείου).

O κ. Μαντούσης (Φωτό Αρχείου).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Γ. ΜΑΝΤΟΥΣΗ

 

Την απόφασή του να αναμιχθεί στα κοινά της Σαντορίνης, ανακοίνωσε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γρηγόρης Μαντούσης. Έχοντας διατελέσει επί αρκετά χρόνια στη θέση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, αλλά και ως Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων, ο κ. Μαντούσης, είχε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και μετά την –σχετικά πρόσφατη- αποστρατεία του, διαμένει μόνιμα στη Σαντορίνη.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές 2014 .

Η Σαντορίνη είναι για εμένα ο τόπος, στον οποίο δεν γεννήθηκα, αλλά επέλεξα ως πατρίδα μου.
Η παρουσία μου σ´ αυτό το νησί, μέσα από την διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος,
των συνεχών επισκέψεων μου τα επόμενα χρόνια, μέσα από τις θέσεις μου ως Υποδιευθυντής και Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, αλλά και της μόνιμης διαβίωσής μου την τελευταία τριετία, με υποχρεώνει να είμαι ενεργός στις διαδικασίες λειτουργίας του. Η μόνιμη κριτική για τα «κακώς κείμενα», αλλά χωρίς συμμετοχή και ευθύνη, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.
Οι ελλείψεις στις υποδομές, η κακή οργάνωση και λειτουργία του Δήμου αλλά και το
έλλειμμα οράματος για την τύχη του τόπου μας, με οδήγησαν μέσα από πολύ σκέψη, στην απόφαση να συστρατευτώ με την δημοτική παράταξη του κ. Σιγάλα Αντώνη, τον οποίο θεωρώ τον καταλληλότερο για να ηγηθεί του Δήμου, την επόμενη καθοριστική πενταετία.
Δεν είμαι πολιτικός, δεν έχω ξανασυμμετάσχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά πιστεύω ότι η εμπειρία μου στην διοίκηση, οι γνώσεις μου και η αγάπη μου για την Σαντορίνη, είναι οι λόγοι που με έπεισαν ότι μπορώ να προσφέρω στο κοινό καλό του τόπου.

Γρηγόριος Θ. Μαντούσης
Ταξίαρχος Ε.Α.».