ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΧΑΛΑΡΗ

 

Η ΣΕΠ, παρουσιάζεται επισήμως στους Δημότες του νησιού.

“Ενημέρωση για τη συνάντηση στο Υπ. Οικονομικών & συμμετοχή του επικεφαλής στις εξελίξεις.

 

Κύριε Δήμαρχε θεωρώντας ότι είστε ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος – αρμόδιος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και να μας ενημερώσει για τις ενέργειες που γίνονται, από τη θέση που κατέχετε, για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και όπως εξελίσσεται τόσο δύσκολο θέμα όπως αυτό του νέου Νοσοκομείου Θήρας, σας ζητάμε:

 

1). Επίσημη ενημέρωση για την συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών στις 14/03 από εσάς, είτε εγγράφως είτε με συνάντηση την οποία παρακαλούμε να ορίσετε άμεσα, πριν από οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

 

2). Ζητάμε να μας κοινοποιήσετε το “επίσημο έγγραφο – πρόταση του Δημάρχου και των φορέων” προς τον Υπουργό Υγείας, για το οποίο ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ότι έχετε καταθέσει καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης αυτού.

 

3). Με την εκτίμηση ότι έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα του θέματος, ζητάμε την από δω και στο εξής συμμετοχή μας είτε δια του επικεφαλής είτε αντικαταστάτη αυτού, σε κάθε σας ενέργεια στο θέμα του νέου Νοσοκομείου.

 

Σημείωση:

α. Κύριε Δήμαρχε παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα το αίτημα μας με γνώμονα την προθεσμία του δεκαπενθήμερου που ανακοινώθηκε ότι προγραμματίζεται η επόμενη συνάντηση, ή οι επόμενες εξελίξεις.

β. Σχετική ανακοίνωση του αιτήματος συμμετοχής μας στις εξελίξεις κοινοποιείται και στα ΜΜΕ.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Γεώργιος Α. Χάλαρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης