ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», ΓΙΑ ΤΟ DEBATE

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

sep2«Ενημέρωση για την πρωτοβουλία των ΜΜΕ.
Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε την πρωτοβουλία σας να ασχοληθείτε ως τοπικά ΜΜΕ πλην ενός με τον ισχυρισμό εξ αρχής ότι δεν υπάρχουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις, με την διοργάνωση συνέντευξης – debate των επικεφαλής όλων των συνδυασμών με σκοπό την αντικειμενικότερη ενημέρωση των πολιτών εν όψη των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014.
Οι προτάσεις του κ. Πράσσου στο δημοσίευμα με τίτλο “πρόταση για κοινή συζήτηση” στο www.santonews.com γίνονται αποδεκτές από τον συνδυασμό μας “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” και σας πληροφορούμε ότι ήδη, προς διευκόλυνση σας, διερευνούμε τόσο για τον χώρο όσο και για την τεχνική υποδομή που θα παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα στην περίπτωση υλοποίησης του debate.
Όπως και εσείς έτσι κι εμείς αναμένουμε την προφορική ή έγγραφη συγκατάθεση όλων για την διενέργεια του debate, αλλά πρώτα πρέπει να οριστικοποιηθεί από τα ΜΜΕ η σύμπνοια και να συναποφασίσετε για την υλοποίηση του. Για το λόγο αυτό περιμένουμε την απόφαση του κ. Π. Μυτιληναίου της κ. Α. Στουρνάρα και της κ. Δ. Αλεφραγκή, δεδομένου ότι ο κ. Κ. Κωνσταντινίδης από την αρχή έχει δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στέλνοντας μας την ακόλουθη απάντηση:
“Κατά την άποψή μας δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση οι αντικειμενικές προϋποθέσεις και δυνατότητες για τη διοργάνωση μιας ουσιαστικής δημόσιας συζήτησης, μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δεν θα συμμετέχουμε.
Με εκτίμηση,
Κώστας Κωνσταντινίδης ”

Στην περίπτωση δε, που δεν γίνει αποδεκτή η μια ή η άλλη προϋπόθεση ως συνδυασμός, θα επανέλθουμε από αύριο 08/05/2014 στην πρόταση με επιστολές προς όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών με την ολική ή μερική συναίνεση των τοπικών ΜΜΕ».