Site icon Santonews

ΝΔ ΘΗΡΑΣ: ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΙΑΣ

“ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ”

 

 

“Η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Σαντορίνης, συμμερίζεται απόλυτα και στηρίζει την απαίτηση των Γονέων και Κηδεμόνων της Οίας να στελεχωθεί άμεσα το Νηπιαγωγείο ,ώστε να ανταποκριθεί στην ολοήμερη εξυπηρέτηση των 23 νηπίων που πρόκειται να ενταχθούν στη δομή.

Θεωρούμε αδιανόητο, να έχουν περάσει δύο μήνες από την έναρξη της σχολικής περιόδου και να διαπιστώνονται ακόμα σοβαρά λειτουργικά κενά στην εκπαίδευση.

Το Υπουργείο Παιδείας και οι αρμόδιοι Υπηρεσιακοί παράγοντες πρέπει να αντιληφθούν πως η Οία, εκτός από παγκόσμιας φήμης τουριστικός προορισμός, είναι επίσης μια ζωντανή πόλη, με πολλές οικογένειες από εργαζόμενους γονείς που απαιτούν από την Πολιτεία,να τους παρέχει τα αυτονόητα για τα παιδιά τους.

Σε κάθε περίπτωση, η στελέχωση του Νηπιαγωγείου Οίας, είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας,γιατί εκτός των άλλων, ακόμα και οι αποστάσεις είναι εντελώς απαγορευτικές για την μετακίνηση των νηπίων σε άλλες δομές του νησιού.

Είναι επιτακτική ανάγκη, η λύση να δοθεί άμεσα και η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Θήρας, εκτός από τη δεδομένη συμπαράστασή της στους γονείς, θα παρακολουθεί στενά το ζήτημα.

Save

Exit mobile version