“ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΦΤΥΧΙΟΥΧΟ, ΡΕΚΛΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΡΔΩΜΕΝΟ”

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΟΥΡΓΟΥ ΔΑΡΖΕΝΤΑ

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλτατοι υβριστές μου, επιθυμώ να μελετήσετε την πρόσκληση που σας δημοσιοποιώ εις την Θηραϊκή ντοπιολαλιά…και η οποία χρήζει περιποίησης εάν έχετε σκαλιστήρι ,και ποτιστήρι και εάν επιθυμείτε να την ομορφύνετε ολίγο και να την μανταλιάσετε …. χτενίστε την πριν διαβαστεί , κατανοηθεί και φυσικά πραγματωθεί…θα είναι θεραπευτική, αγαπησιάρικη και χρήσιμη για όλους μας το άπλωμα της γραφικής πραμάτειας της …πριν βεβαίως με περιποιηθούν οι βρυκόλακες μπορδόκοι και υβριστές μου…

Κα να σας εξομολογηθώ;;; θα την έδινα την κάλεση στον παπά μας να την διαβάσει στην εκκλησιά όπως γενότανε στους γάμους και σε κάθε κοινωνική εκδήλωση την εποχή την τότε ….αλλά ο σεβάσμιος ,αγαπημένος μου ….. εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αποδήμησε εις Κύριο…..ήντα να κάμομε δεν προκάναμε να τα παρλαρίσουμε …..Κα για απολαύστε την ….. Κεράδες μου

Και κύριοι και λατρεμένοι μου κατοικοεδρεύοντες επαέ ….Κα να σας ξαμολογηθώ;;;; τρεζένομαι με τα σμπαραμέντα που ακούω, διαβάζω και γροικώ και δεσπεράρω να συνέλθω από τση λεκτικές πενιές των φεϊσμπουκιάνων φίλων μου και το πιότερο ;; κουντεταρισμένος αναζητώ απάγκιο να ακουμπήσω, να απαγκιάσω, να χαρώ…Κα που να συγχωρεθούνε τα ποθαμένα σας ….δεν νταγιαντώ να θωρώ, να διαβάζω και να μαυρίζει η καρδιά μου, δεν νταγιαντώ να σας νοιώθω μουνταρισμένους με τση λεκτικές αλλαξές στις γραφικές σας γραφοπινελιές ..

Κα πόσες φορές σας ξεφούρνισα και σας γραφοχάραξα να ανταμώσουμε, να αρμενίσουμε, να γνωριστούμε, να πολιτικοσαλιαρίσουμε, να ντερλικώσουμε, να κρασοβραχούμε, να φάμε κανένα ντοματοκεφτέ και ψευτοκεφτέ, κανένα γιαμπράκι …. να χλαπακιάσομε λιγάκι μπακαλιάρο ξελουριστό και καμιά λιαστή μαρίδα να ψήσουμε στην χόβολη, λιγάκι χλωρό και κανένα κοντήλι λουκάνικο με γλίνα, σφουγγάτο με μπόλικα αυγά, παστό βαρκανά και κανα ορτύκι ξιδάτο, λιγουλάκι τσικουδιά και ό,τι άλλο μας επιτρέψει ο γιατρός μας εεε. Κα δεν είναι μουντρουχιάρικο να σαλιαρίζομε και να σμπαράρει ο ένας στον άλλο πετριές και κρανιδιές;;;.

Και δεν θα πρέπει εάν αποφασιστεί η σύναξη …ακούστε με …. να αναφερθείτε σε κλάσεις ηλικιακές και ονόματα, δε θα καλέσετε κανένα με τση καινούργιες μόδες… μηνύματα, email και καρδούλες ροζοκόκκινες …απλά θα βγάλετε ένα ντελάλη να το πει …και ξέρετε ήντα σας προτείνω να σαμαρώσετε τον γάδαρο ή το μουλάρι το ψαρί από την μάντρα και κάπου να απαγκιάσετε να αγκαλιαστείτε, να τα πείτε και να ξεφουσκώσετε…Και δε θα ξεμπαστουρωθεί κανείς αν δεν τελειώσετε, δε θα βαστά κρανιά κανείς ούτε ψαλίδα του κλαδέματος και ανοικτό πριόνι….

Να μιλήσετε ,να βλεφαριαστείτε, να γνωριστείτε, να εξομολογηθείτε και να πείτε αλήθειες και το κυριότερο όλα αυτά χωρίς ασκό με μούστο εεε …. με εννοήσατε τι εννοώ….ντόπιοι και ξενόλοοι να χαρτογραφηθείτε, να φιληθείτε και να αγκαλιαστείτε…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ…..και αν η αμπάσα είναι ανοιχτή και υπάρχει ίσκιος και δροσιά σε μια γωνιά να ξαποστάσω και εγώ…να σας ακούσω και να πω ότι μπορώ και ξέρω …Κα μην ξεχαστείτε!!!

Κάντε το ασθμαίνοντας …προκάνετε, θα ναι καλό, παραδεκτό και χρήσιμο…Και όχι χρώματα και αρώματα εε…άντε για να σας δω γραφοχαράκτες μου ήντα θα κάμετε …Αναμένω ,περιμένω προσδοκώ ,ελπίζω να έχομε καλούς επιβάτες και καλό πλήρωμα…Από Καπετάνιο;; Έχει ο θεός…Να ψάξετε για νέο φτυχιούχο …ρεκλαμάτο και κορδωμένο….”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *