Μουσικό τετραήμερο από την Εστία Πύργου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης» σας προσκαλεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου από 17 έως 20 Αυγούστου 2019 σε ένα μουσικό τετραήμερο, σε συνδιοργάνωση με το ΔΑΠΠΟΣ και το Δήμο Θήρας.
Είσοδος ελεύθερη
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 ώρα 21:30 «Το έντεχνο από δυο σολίστ & μια φωνή» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα δώσουν ο Βαγγέλης Τρίγκας (σολίστ μπουζουκιού και συνθέτης) , ο Μιχαήλ – Άγγελος Νιάρχος (σολίστ κλασσικής και Φλαμένκο κιθάρας) και η Μαργαρίτα Καραμολέγκου (τραγούδι). Τραγούδια των παλαιότερων αλλά και νεότερων συνθετών του έντεχνου τραγουδιού διασκευασμένα για κλασσική κιθάρα και μπουζούκι, αποδίδονται από τη φωνή της Μαργαρίτας Καραμολέγκου με ιδιαίτερο τρόπο και αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος. Παράλληλα θα ακουστούν οργανικές συνθέσεις ελληνικές και ξένες που είναι παγκόσμια γνωστές, καθώς και παλιά λαϊκά και ξένα τραγούδια.
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00 Μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γιεμέλη. Επιμέλεια-παρουσίαση: Παναγιώτης Μυτιληναίος και Μαντώ Στουρνάρα. Συμμετέχουν παραδοσιακοί οργανοπαίκτες.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00 Συναυλία του Μάριου Μαρώλια με τίτλο «το ξύπνημα μιας μέρας». Συμμετέχουν οι μουσικοί Κατερίνα Γαλάτου, πιάνο-ακορντεόν και Νίκος Γιαννάκης, μπουζούκι-κιθάρα.

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, ώρα 21:00 Μουσική παράσταση «Έλληνες ποιητές συναντούν την ροκ μουσική σκηνή» της ομάδας ΤΡΙΤΟΝΟΝ. Συμμετέχουν οι μουσικοί Χριστόφορος Γαβαλάς, κιθάρα-τραγούδι, Δημήτρης Χατζηλαζαρίδης, κιθάρα-τραγούδι, Γιάννης Βαζαίος ηλεκτρικό μπάσο, Γιάννης Κουέλης, τύμπανα-φωνητικά, Αλέξανδρος Βελώνιας, κρουστά-φωνητικά, Χαράλαμπος Ρισβάς, λογοτεχνική προσέγγιση-απαγγελία, Αντώνης Αδαμόπουλος, ηχοληψία-φωτισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *