ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ- ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΥΣ

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Σαντορίνης, αποτελεί η υπογραφή Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) που καταργεί τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων, οδηγώντας στη μονιμοποίησή τους. “Δεν πρόκειται απλώς για ακτίδα φωτός, αλλά για δέσμη φωτός”, είπε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) κ. Μιχάλης Ρούσσος. Όπως εξήγησε, με τον τρόπο αυτό γίνεται πιο ελκυστική η απασχόληση στο νοσοκομείο, καθώς παρέχει πλέον τα εχέγγυα της μόνιμης απασχόλησης στο Δημόσιο Τομέα.

“Λύνονται τα χέρια μας έτσι”, συμπλήρωσε το μέλος του Δ.Σ της ΑΕΜΥ κ. Κύρος Παγκαλίδης, “ με τον τρόπο αυτό κάποιος μπορεί να πάρει την απόφαση να έρθει στη Σαντορίνη για να εργαστεί μόνιμα κι όχι με μια σύμβαση ορισμένου χρόνου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

6 Απαντήσεις

  1. Ο/Η valeria λέει:

    Είναι λίγο “βαρύς” ο τίτλος, δεν νομίζετε;

  2. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Δηλαδη ελαφρυς ποιος θα ηταν??Μηπως απολυονται ολοι και κλεινει (εστω και ετσι οπως λειτουργει)το νοσοκομειο????Κυρια Βαλερια ας σοβαρευτουμε λιγο σ αυτες τις δυσκολες εποχες, και εστω και αυτη η προσφορα υγειας στο νησι ας εκτιμηθει καταλληλα χωρις ζηλειες και κομματικα παθη!

    • Ο/Η valeria λέει:

      “Ελαφρύς” αγαπητέ μου θα ήταν να πει πως παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων για ένα έτος και πως κινούνται ήδη οι διαδικασίες με βάση την υπουργική απόφαση που υπεγράφη και αφορά την κατάργηση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, ώστε να γίνουν οι 149 θέσεις αορίστου χρόνου.
      Δεν μονιποιήθηκε κανείς, όπως καταλαβαίνετε.

  3. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Λυπαμαι για την παρεξηγηση Βαλερια εχεις δικαιο και συγνωμη για την παρεξηγηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *