ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 
 
 
 
 
“Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες, γονείς, και εκπαιδευτικό προσωπικό, μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει αύριο. Ένας νέος δημιουργικός κύκλος ξεκινά, με πολλές ελπίδες, μεγάλα όνειρα και δίψα για γνώση.
Η νέα διαμορφωθείσα κατάσταση μας προετοιμάζει για μια απαιτητική, ιδιαίτερη και ίσως απρόβλεπτη σχολική χρονιά. Επιθυμία όλων είναι να κυλήσει ομαλά, ήρεμα και να χαρίσει μόνο ευχάριστες στιγμές σε όλους.
Να αποτελέσει πηγή έμπνευσης με θετικό πρόσημο στον κυρίαρχο στόχο που είναι η μαθησιακή πρόοδος.
 
 
  Ως Δήμος έχουμε μεριμνήσει, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, ώστε τα σχολεία των νησιών μας να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές παρέχοντας τους ασφάλεια.
Με αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας, στεκόμαστε στο πλευρό τους και φέτος και δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι είναι χρήσιμο και εφικτό για την βελτίωση των συνθηκών και την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων.
 
 
  Με την αγαστή συνεργασία όλων γονέων και εκπαιδευτικών, τηρώντας κάθε μέτρο και οδηγία και με την υπεύθυνη στάση μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες απρόβλεπτες καταστάσεις προκύψουν, όπως πράξαμε με επιτυχία σε τοπικό επίπεδο έως τώρα.
Ως Δήμαρχος, θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή σχολική χρονιά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *