ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

 

 

  “Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Στεφανάκης

για την έναρξη της Σχολικής χρονιάς.

 

     Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θήρας κ. Γιώργος Στεφανάκης αποστέλλει το ακόλουθο μήνυμα προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες.

     “Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες και την αρχή μιας νέας μεγάλης πορείας για την απόκτηση γνώσεων.

     Από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Θήρας, θέλω να διαβεβαιώσω την εκπαιδευτική μας κοινότητα ότι για τον Δήμο Θήρας η φροντίδα των σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων και η αναβάθμιση των υποδομών τους, στο διάλειμμα των θερινών διακοπών ήταν η καθημερινή μας προτεραιότητα.

     Έγκαιρα και σε συνεργασία πάντα με τις διευθύνσεις των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και την σημαντική συνδρομή των Σχολικών μας Επιτροπών, υλοποιήσαμε σειρά έργων και παρεμβάσεων, που καθιστούν τα σχολεία μας υγειονομικά ασφαλή και λειτουργικά.

     Όπως κάθε σχολική χρονιά, έτσι και η φετινή, είναι ιδιαίτερη λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε αλλά με βεβαιότητα και τις προσπάθειες όλων θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως άλλωστε πετύχαμε και πέρσι με όλες τις αντιξοότητες και ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας.

     Θέλω προσωπικά να καλωσορίσω στα σχολεία μας όλους τους νέους μαθητές του Δημοτικού, τα νήπια μας και να ευχηθώ σε όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα να έχουν μια πολύ καλή σχολική χρόνια με μαθησιακή πρόοδο και προτρέπω τους μαθητές να εμπιστεύονται τους δασκάλους τους.

     Προτρέπω τους γονείς να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στις αγωνίες των παιδιών τους, οπλισμένοι με υπομονή και δύναμη απέναντι στις ιδιαιτερότητες της εποχής. 

     Τέλος στους εκπαιδευτικούς εύχομαι, καλή δύναμη στην προσπάθεια μετάδοσης των γνώσεών τους”. 

 

 

Αντιδήμαρχος Παιδείας

Δήμου Θήρας

Γιώργος Στεφανάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *