Site icon Santonews

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

“ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ”

 

 

 

  «Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους και θέληση για πρόοδο. Με γεμάτες δυνάμεις και πολλή όρεξη μαθητές και εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στα θρανία για να ξεκινήσει άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα.

Το έργο της παιδείας είναι δύσκολο και συχνά με πολλά εμπόδια. Χρειάζεται συνεχή αγώνα και προσπάθεια ώστε να αποδώσει καρπούς. Οι ανάγκες της εκπαίδευσης είναι επιτακτικές και οφείλουμε να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό μέσο, καθώς ο στόχος είναι κοινός για όλους, η μόρφωση των παιδιών μας.

 Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο και να είναι πάντα προσηλωμένοι στον στόχο τους με πίστη και επιμονή για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Καλή επίσης σχολική χρονιά στο διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας, με την ευχή να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών και να διδάξουν σ’ αυτούς τρόπο ζωής.

Καλή σχολική χρονιά τέλος και στους γονείς, οι οποίοι με την αγάπη και την εμπιστοσύνη στα παιδιά και στους δασκάλους στέκονται δίπλα τους, υποστηρικτές και συμπαραστάτες».

O Δήμαρχος Θήρας, οι Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας παραβρέθηκαν στους σημερινούς αγιασμούς των σχολείων, δίνοντας τις ευχές τους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για καλή σχολική χρονιά”.

Save

Exit mobile version