ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΤΩΡΑ”

“ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΠΡΑΞΗ”

 

 

 

 

 

“Ένα χρόνο μετά τις Δημοτικές εκλογές και με τις ιδιαίτερες σημερινές  συνθήκες, ο Συνδυασμός « ΤΩΡΑ! Για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά», λειτούργησε και λειτουργεί με γνώμονα την γνώση, την τόλμη, την αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα.
Την απόφαση του Θηραϊκού λαού για αλλαγή, ο συνδυασμός μας με επικεφαλής τον Μανόλη Ορφανό, την αξιοποίησε με πολιτικές και με άμεσα έργα.

Αξιοποίησε την συνεργασία με την Δημοτική Αρχή με στόχο να θέσει τις βάσεις –

όχι για μικροπολιτικά συμφέροντα -αλλά για να γίνουν έργα σε ένα νησί που διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο απαράμιλλη φυσική ομορφιά και πλούτο.

 

Ο Μανόλης Ορφανός από την αρχή είχε θέσει ως όραμα του ο Δήμος και κατ’ επέκταση οι δημοτικές επιχειρήσεις  να λειτουργούν  με ιδιωτικά κριτήρια διατηρώντας τον κοινωνικό τους χαρακτήρα.

 

Έναν χρόνο μετά, τα λόγια γίνονται καθημερινά πράξη στην Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Θέσαμε στόχους πολύ υψηλούς και μέρα με την μέρα γίνονται πράξη. Όχι γιατί επιζητήσαμε ένα κομμάτι « εξουσίας» αλλά γιατί θέλουμε να γίνει η Σαντορίνη και η Θηρασιά αυτό που τις αξίζουν! Με όραμα, με έργα υποδομών, με ποιότητα ζωής.

Στην Δ.Ε.Υ.Α.Θ. με Πρόεδρο τον Μανόλη Ορφανό και Αντιπρόεδρο τον Πέτρο Πρέκα, διεκδικήσαμε και πήραμε επιδοτήσεις- άμεσα-για έργα υποδομών.

Αλλάξαμε την νοοτροπία εργασίας, αλλάξαμε εκ θεμελίων την λειτουργία της επιχείρησης, φροντίσαμε για την σωστή λειτουργία των βιολογικών και μέσα σε μόλις οκτώ μήνες βάλαμε τις βάσεις για ποιότητα και ποσότητα του νερού.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. αξιοποίησε, διεκδίκησε και έλαβε  κάθε κονδύλι, κάθε Ευρωπαϊκό ή Εθνικό πρόγραμμα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της στα νησιά, έγινε μια υπολογίσιμη επιχείρηση βάζοντας τέλος στην εσωστρέφεια!
Στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με πρόεδρο τον Βασίλη Αλαφούζο και Αντιπρόεδρο την Μαρία Αγγελάκη, διοργανώσαμε εκδηλώσεις που δεν είχε ξαναζήσει το νησί (όπως το Χριστουγεννιάτικο Χωριό) και ανταποκριθήκαμε  σε κάθε αίτημα αναβάθμισης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Έχοντας ένα ευρύ φάσμα στην ευθύνη του, ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ βάζει τις βάσεις με δράσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, στον αθλητισμό και υλοποιεί το όραμα ενός Οργανισμού στην υπηρεσία των κατοίκων της.

Καταργήσαμε τις  πολιτικές του μικροκομματισμού, των μικροσυμφερόντων,
τον διαχωρισμό των «δικών μας» και «δικών τους», γιατί πάνω από όλα θέσαμε το συμφέρον όλων των κατοίκων.

 

Οι αποκλεισμοί δεν ταιριάζουν στον συνδυασμό « Τώρα! Για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά!»

Με την στήριξη των στελεχών μας εκλεγμένων και μη, εργαζόμαστε με μοναδικό γνώμονα να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα. Αυτή που μας αξίζει!

Κοιτάμε μπροστά και πάρα τα εμπόδια θα φέρουμε εις πέρας το όραμα μας για τα νησιά μας!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *