“ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΗΛΟΥ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ

 

 

 

Η συνεισφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας και οι μικροπολιτικές απρέπειες της δημοτικής αρχής

 

 

Έληξαν με επιτυχία και λαμπρότητα οι διήμερες εορτές των Κατακομβών που διοργάνωσαν και φέτος η Μητρόπολη της Σύρου και Μήλου και ο Δήμος Μήλου.

Επίκεντρο των εορτών υπήρξε αναμφίβολα η συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος σε ειδική τελετή αναδείχθηκε σε επίτιμο δημότη Μήλου.

Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και η ανάδειξη του σε επίτιμο δημότη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας και προσδίδει στη Μήλο μια αναμφισβήτητα θετική συνεισφορά στην προβολή και τις προοπτικές του νησιού.

Δυστυχώς σε μια τέτοια λαμπρή στιγμή που θα έπρεπε να αναδειχθεί η ομοψυχία και η ενότητα όλων των δυνάμεων του τόπου, για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή, λειτουργώντας με μικροπολιτικές και μικροπρεπείς σκοπιμότητες, υπέπεσε σε βαριά ατοπήματα σε βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και εμού προσωπικά.

Α) Δεν απέστειλε προσωπικές προσκλήσεις για τη συμμετοχή μας στις εορταστικές εκδηλώσεις. Τις πληροφορηθήκαμε μέσω των μέσων ενημέρωσης.

Β) Δεν ανήγγειλε την παρουσία των βουλευτών στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου στην Τρυπητή. Ούτε πολύ περισσότερο ανήγγειλε τον εκπρόσωπο του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, συνάδελφο κ. Αντώνη Συρίγο.

Γ) Δεν κάλεσε στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Προσχηματικά και την τελευταία στιγμή προσκάλεσαν τον κ. Συρίγο, αφού ισχυρίστηκαν ότι αγνοούσαν την παρουσία του ως εκπροσώπου του προέδρου της Βουλής.

Τα παραπάνω αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του εθιμοτυπικού πρωτοκόλλου και το μόνο που προσφέρουν είναι θλίψη για την αλαζονεία και την απρέπεια της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής, που τελικά με τη συμπεριφορά αυτή, δεν “τιμωρεί” τους “ανεπιθύμητους” βουλευτές, αλλά βλάπτει το συλλογικό συμφέρον της Μήλου, το οποίο θα έπρεπε να υπηρετεί.

Ο λαός βεβαίως μας κρίνει όλους καθημερινά!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *