ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ

ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

 

 

Επειδή Κύριε Δήμαρχε, είχατε απόλυτο δίκιο, όταν είπατε για τον σεβασμό που οφείλουν οι πάντες, απέναντι στο θεσμό του Δημάρχου. Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε αυτό.

Επειδή, τον θεσμικό σεβασμό προς το αξίωμα, τον οφείλουν κυρίως όσοι το ασκούν ή το ενσαρκώνουν. Ακούστε λοιπόν προσεκτικά, τι άλλο είπατε:

“Εκείνη την αποφράδα ημέρα της συνάντησης, διότι δεν έπρεπε να υποχωρήσω…”. Σταματώ εδώ. Θα ακούσετε το οπτικοακουστικό υλικό που επισυνάπτεται. Ούτε κάν 2 λεπτά δεν είναι.

Άρα… Ο Δήμαρχος ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ, κάτω από την πίεση, για το 1 ευρώ (κι αυτά δικά του λόγια). Και μετά, ο ίδιος Δήμαρχος τι έκανε;. Τα πήρε όλα πίσω. Όλα όσα “υποχώρησε” ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ . Η Αυτοδιοίκηση λοιπόν, ως θεσμός και όχι ως φυσικό πρόσωπο, λέει και ξελέει. Με αυτήν την ανακολουθία, σέβεται τον εαυτό της;. Την αποστολή της;Και δεν ήταν μια προεκλογική υπόσχεση. Εν ενεργεία Δήμαρχος ήταν το φυσικό πρόσωπο που ενσαρκώνει το θεσμό.

Επίσης και τέλος για την ώρα: Χάρις στη γενναιοδωρία και τη σοφία των δωρητών Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, το ανθηρό και κερδοφόρο Ίδρυμα, έχει κάποιο κοινωνικό σκοπό. Δεν είναι ούτε οφσόρ, ούτε αποθετήριο χρημάτων. Είναι ζωντανός οργανισμός προορισμένος να παράγει συγκεκριμένο έργο. Ανταποκρίνεστε, σύμφωνα με τη διάθεση των δωρητών και τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας σε αυτές τις αδιαπραγμάτευτες κατευθυντήριες γραμμές;. Σέβεστε δηλαδή, την αποκρυσταλλωμένη στο Καταστατικό, βούληση των Ευεργετών;.

 

 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

    Δήμαρχε, κράτος, Πολιτεία είσαι κι εσύ. Οφείλεις στο λαο σου υγεία και έπρεπε το νοσοκομείο να το ελέγχεις εσυ ο ίδιος. Είσαι φύλακας της περιουσίας του λαού δήμαρχε παρτο χαμπάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *