Site icon Santonews

MIA “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΪ

ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ

 

 

 

 

  Η Σαντορίνη έχει την τύχη να είναι δημοφιλής. Και την ατυχία να προσπαθούν πολλοί να την αντιγράψουν. Με αποτελέσματα, τραγελαφικά, κακόγουστα έως εντελώς ανόητα. Μόνη εξαίρεση ένα συγκρότημα στην Ιαπωνία από ένα πραγματικό λάτρη του νησιού (δείτε εδώ) που το προσπάθησε πολύ. Τώρα, μια Σαντορίνη, ξεφύτρωσε στην καρδιά του Ανόι, της πρωτεύουσας του Βιετνάμ. Είναι γνωστό πως οι βιετναμέζοι λατρεύουν τη Σαντορίνη και η Santonews, έχει παρουσιάσει δεκάδες δημοσιεύματα. Αλλά αυτό το …πράμα που ονομάζεται “Santorini & Vibes”, μάλλον “τσιριμπίμ τσιριμπόμ” (όπως έλεγε ο Προύσαλης) μοιάζει.

Το αφιέρωμα στο νέο αυτό κλαμπ, κάνει το βιετναμέζικος ενημερωτικός όμιλος we25, που όπως λέει, έχει 20 εκατομμύρια αναγνώστες. Γράφει ο συντάκτης Kim Chi: “Αν ονειρεύεστε να πάτε στη θρυλική ελληνική γη, ακριβώς στην καρδιά του Ανόι, υπάρχει ένας τόπος που ονομάζεται “Μεσογειακός παράδεισος” για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας!. Είναι το Σαντορίνη & Vibes που βρίσκεται στην Δυτική Λίμνη!. Στην οδό Nhat Chieu 181, η περιοχή Nhat Tan, η περιοχή Tay Ho, στο Ανόι, η Σαντορίνη και τα Vibes είναι ένα καφέ με ένα όμορφο μεσογειακό στυλ που ενθουσιάζει τους νεαρούς. Με το κυρίαρχο λευκό χρώμα και τα περίοπτα μπλε παράθυρα, το αναζωογονητικό καφέ Σαντορίνη σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην Ελλάδα, ακριβώς στην καρδιά του Ανόι”.

Το ρεπορτάζ που συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες (παρατίθενται), σημειώνει ακόμα : “Η Σαντορίνη είναι για εκείνους που αγαπούν την ελευθερία, την ανεμελιά, την αρμονία με τη φύση και αυτό το μεσογειακού στυλ καφενείο είναι εκλεπτυσμένο και χαρακτηριστικό: το κυρίαρχο λευκό, το μπλε, η στέγη ελληνικού στυλ (τρούλος) και η διαρρύθμιση με τα έπιπλα στο κατάστημα”.

 

 

Santorini dành

Đặt chân tới Santorini & Vibes,

 

 

 

Exit mobile version