ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΛΛΩΝΕΙΟ

ΚΑΝΤΣΟΝΕΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

 

 

 

Ένα οδοιπορικό σε τραγούδια και Καντσονέτες της Ευρώπης από τον βορρά μέχρι τον νότο, με κύριες στάσεις την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα αλλά και παράδρομους με Ρωσικά τραγούδια γεμάτα φολκλόρ διάθεση και γαλλόφωνα τραγούδια Γερμανών συνθετών, που άφησαν εποχή όπως του Kurt Weill.

Ο πιανίστας Διονύσης Μαλλουχος και η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου σε μια μουσική συνάντηση με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανάλαφρο αλλά και χαρακτηριστικό συνάμα της κάθε χώρας προέλευσης των κομματιών μας ταξιδεύουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο από μικρά διαμάντια για σοπράνο και πιάνο! .

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 – 19:00 (Μπελλώνειο)

«Καντσονέτα για δύο…»

Ένα οδοιπορικό σε τραγούδια και Καντσονέτες της Ευρώπης από τον βορρά μέχρι τον νότο, με κύριες στάσεις την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα αλλά και παράδρομους με Ρωσικά τραγούδια γεμάτα φολκλόρ διάθεση και γαλλόφωνα τραγούδια Γερμανών συνθετών, που άφησαν εποχή όπως του Kurt Weill. Ο πιανίστας Διονύσης Μαλλουχος και η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου σε μια μουσική συνάντηση με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανάλαφρο αλλά και χαρακτηριστικό συνάμα της κάθε χώρας προέλευσης των κομματιών μας ταξιδεύουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο από μικρά διαμάντια για σοπράνο και πιάνο!.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *