ΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΣΤΑΡ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ MARIAN RIVERA, ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ

 

 

  H Marian Rivera Gracia-Dantes, είναι το διασημότερο μοντέλο και η πιο δημοφιλής ηθοποιός στις Φιλιππίνες. Και πριν προλάβετε να πείτε “σκασίλα μας”, μάθετε πως την ιστοσελίδα της στο Facebook, ακολουθούν 18.180.887 άτομα.

Στο προκείμενο τώρα. Η Μαριάν, που επίσης αποκαλείται “η ομορφότερη σύζυγος των Φιλιππίνων” και έχει φανατικό κοινό, σε όλη την Άπω Ανατολή, έκανε διακοπές στη Σαντορίνη. Οπότε λοιπόν, επειδή οι σταρ, θέλουν διακριτικότητα, φρόντισε να διανείμει τις ευτυχισμένες στιγμές της στο νησί. Με τον σύζυγό της, την μικρή κορούλα της, τα πάντα όλα. Και διακριτικά, πάντα. Τόσο, που η καθιερωμένη αποδελτίωση του διεθνούς τύπου από τη Santonews.com κατακλύστηκε από φωτογραφίες της όντως “απεργέλαχτης” εμφανισιακά Μαριάν, μαζί με τα αντίστοιχα δημοσιεύματα.

Οπότε η σελίδα, συνεπής στην “καλόπιστη κοινωνική κριτική” και ακόμα συνεπέστερη στο όνειρο ζωής του επιμελητή της να κληθεί κάποτε ως πανελίστας (sic) στην εκπομπή της Μενεγάκη, δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες από τη Μαριάν στη Σαντορίνη, μετά του σχετικού βίντεου (sic, λέμε).

https://www.youtube.com/watch?v=ZTNRkkyG5a4

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *