ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

 

 

 

“Αναδρομή στο παρελθόν μας !
Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια και να μεγαλώσαμε αλλά η μνήμη μας δεν έσβησε…. σε μια αναδρομή σε δράσεις που έλαβαν χώρα στο νησί μας από το 2004 !! μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμη ως δεδομένο για την περιβαλλοντολογική εκπαίδευση και ευαισθησία κατοίκων του… μπορεί λόγο μειωμένων μέσων επικοινωνίας τότε να μην έγιναν πολύ γνωστές αλλά σε καμιά περίπτωση ως μη γενόμενες !.
 
 
 
Πάντα λοιπόν με την βοήθεια κέντρων κατάδυσης (mediteranean dive club ,navys water world , santorini dive center, aegean divers ,volcano dive center ) εναλλάξ ή όλοι μαζί κάναμε κατά καιρούς μεγάλες δράσεις με σκοπό πάντα την περισυλλογή υποβρυχίως αλλά και παράκτια σκουπιδιών και απορριμμάτων πάσης φύσης και όγκου !!!
Με αρωγή πάντα του εκάστοτε δήμου και φορέων του νησιού (λεμβούχους ,συλλόγους κλπ ) αλλά και τουριστών δυτών, δυναμικά , και με όποιο οικονομικό κόστος κάναμε πράξη αυτές τις δράσεις !!! και δεν ήταν λίγες οι φορές που το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό !!.
 
 
Έκτοτε τα παιδιά γίναν μεγάλοι και έκαναν τα δικά τους παιδιά !! χωρίς ποτέ να αρνούνται το κάλεσμα για ανάλογες δράσεις ακόμη και σήμερα !!και μεταλαμπαδεύουν αυτές τις αξίες στα δικά τους παιδιά !!! εδώ λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μοναχικούς λύκους που άνοιξαν τον δρόμο στους νεότερους με την ευγενική τους συμμετοχή και αγάπη για το νησί τους !!!
Ένα μεγάλο

μπράβο
 

και ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που πάντα τρέξατε και συνεχίζετε να τρέχετε σε κάθε κάλεσμα αγάπης του νησιού μας !!!!!!

Η συνέχεια ακόμη πιο εντυπωσιακή γιατί αυτή η γενιά φέρνει τώρα τα δικά της παιδιά σε αυτές τις δράσεις με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμη πιο συνειδητοποιημένους και ενεργούς πολίτες !!!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *