ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

 

 

 

 "Καθένας που είχε το προνόμιο να δει τις ακτές της Σαντορίνης, ξέρει πως δεν χρειάζεται να πάει μακριά αναζητώντας το ρομαντισμό".

“Καθένας που είχε το προνόμιο να δει τις ακτές της Σαντορίνης, ξέρει πως δεν χρειάζεται να πάει μακριά αναζητώντας το ρομαντισμό”.

Δυστυχώς διευρύνει τη διαφορά της η Sedona της Αριζόνα, ενώ το Κάουι, μάλλον έχει εξασφαλίσει την πρώητη θέση. Η Σαντορίνη, εξακολουθεί να είναι τρίτη και περιμένει τους φίλους της να την ψηφίζουν κάθε μέρα (δεν υπάρχει περιορισμός), μέχρι τις 11 Δεκμεβρίου.

Η κατάταξη, μέχρι τώρα.

Η κατάταξη, μέχρι τώρα.

 

 

Μια ακόμα διαδικτυακή ψηφοφορία, βρίσκεται σε εξέλιξη από τη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα, USA Today . Αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου προορισμού στον κόσμο για να γιορτάσουν τα ζευγάρια τις επετείους τους και κορυφαίοι ειδικοί της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, κατάρτισαν μια λίστα  με είκοσι σημεία. Η εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες να ψηφίσουν τα καλύτερα και ανάμεσα στις υποψηφιότητες φιγουράρει και η Σαντορίνη, για την οποία η USA Today, γράφει: «Πολύχρωμοι λόφοι καλυμμένοι από λευκοβαμμένα κτίρια τα οποία γλιστρούν προς  τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η Σαντορίνη είναι ένα θέαμα για να δείτε και ένα θέαμα που πολλοί θεωρούν πως είναι το αποκορύφωμα της ομορφιάς στα αδιαμφισβήτητα όμορφα ελληνικά νησιά. Καθένας που είχε το προνόμιο να δει τις ακτές της Σαντορίνης, ξέρει πως δεν χρειάζεται να πάει μακριά αναζητώντας το ρομαντισμό. Βρίσκεται στα ηλιοβασιλέματα που βλέπει από τα υπερυψωμένα μπαρ στην Οία, στα θερμά λασπόλουτρα στο ηφαίστειο της Παλαιάς Καμένης, στη ζωηρή νυχτερινή ζωή και στις πολλαπλών αποχρώσεων παραλίες της».

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου και η συμμετοχή είναι απλή χωρίς να απαιτούνται προσωπικά δεδομένα. Παρά το γεγονός πως ανάμεσα στους ειδικούς που πρότειναν τους καλύτερους προορισμούς, βρίσκεται και κάποιος με το μάλλον ατυχές – τουλάχιστον στην ελληνική εκφορά του- όνομα Malaka Hilton, η τελική λίστα θα έχει πολύ μεγάλο επικοινωνιακό αντίκτυπο για τους προορισμούς.

 

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑsantorini_usatoday,anniversary2.JPG

 

Στην ψηφορρία η Σαντορίνη, βρίσεκται μέχρι τώρα 3η Μετά το Κάουι της Χαβάης και τη Σεντόνα στην  Αριζόνα.

 

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ:

http://www.10best.com/awards/travel/best-anniversary-trip/