ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΛΗΞΕ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

 

 

 

                                                         

  “Η 58η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης που  ξεκίνησε  από τον Πύργο στις 3/10/2020 τελείωσε σήμερα 11/10/2020 στο Εμπορείο  είχε τα παρακάτω αποτελέσματα :

                                 Προσελεύσεις :  1104

                                 Απορρίψεις :         128

                       Σύνολο Μονάδων Αίματος :  976

                                Νέοι Αιμοδότες : 215

Η Σαντορίνη και αυτή τη φορά έδειξε το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν οι κάτοικοί της. Η αθρόα συμμετοχή  των αιμοδοτών και σε αυτό το προσκλητήριο  αγάπης και ανθρωπιάς , ήταν συγκινητική .

 

 

  Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς που παραχώρησαν τους χώρους διεξαγωγής των αιμοληψιών και  όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της 58ης προσπάθειας. Ευχαριστίες απευθύνουμε και στο κλιμάκιο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» , που ακούραστα και με προσοχή έφερε σε πέρας το πρόγραμμα.

 

 

  Το μεγάλο όμως  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και ΕΥΓΕ ανήκει στους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν  και πάλι στο κάλεσμα και πρόσφεραν χαμόγελο και ζωή στους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη το Αίμα.

 

 

  Ευχόμαστε καλό χειμώνα σε όλους  και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία την άνοιξη του 2021, η προετοιμασία της οποίας αρχίζει από αύριο .

 

                                                                                                      Σαντορίνη 11/10/2010″.                  

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *