ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

 

  Επισκέπτεται τη Σαντορίνη ο Βουλευτής Ανδρέας Ξανθός (ναι αυτός που μαζί με εκείνον που καπνίζει) λειτούργησαν το ρημάδι το Νοσοκομείο Θήρας. Δύο κυρίες, εκπροσωπώντας το «Σύλλογο Στήριξης Νοσοκομείου Θήρας», θέλησαν να συναντήσουν τους δύο πολιτικούς. Γιατί;. Είχαν ένα μαντολίνο και μια κιθάρα και ήθελαν να τραγουδήσουν.

 

  Τις απέβαλαν από την αίθουσα. Αιτιολογία;. Εντολή της ΑΕΜΥ. Ποιας ΑΕΜΥ;. Αυτής που από 30 Σεπτεμβρίου, είναι εντελώς ακέφαλη;.

 

  Μήπως φοβήθηκαν πως θα χόρευαν τσιφτετέλι, αναστατώνοντας τους ασθενείς;. Όχι δύο κουβέντες θα έλεγαν για το καλό του Νοσοκομείου. Το οποίο υποστηρίζουν με συνέπεια, τόσα χρόνια.

 

  Αλλά ήταν ανεπιθύμητες. Προς τιμήν του ο Κύρος Παγκαλίδης, αποχώρησε από τη συνάντηση, διαμαρτυρόμενος για τη μεθόδευση της ανύπαρκτης ΑΕΜΥ. Η Λίτσα Πετίνη όμως και η Λαμπρινή Σιγάλα, δεν το έβαλαν κάτω. Συναντήθηκαν με Ξανθό και Συρμαλένιο. Σε άλλο χώρο όμως. Ιδιωτικό. Είπαν, ότι ξέρουν, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, μίλησαν για τις προσδοκίες τους (που είναι ενός ολόκληρου νησιού).

 

  Περισσότερα αύριο. Πάντως καλού κακού, συνέστησα στις δύο δραστήριες φίλες, την επόμενη φορά που θα επισκεφτούν πολιτικοί παράγοντες το Νοσοκομείο, να προσποιηθούν πως έχουν τραυματιστεί και να μείνουν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

 

  Φυσικά, τα τραύματά τους, θα είναι τόσο ανύπαρκτα, όσο και η ΑΕΜΥ. Αλλά αφού η ΑΕΜΥ, λειτουργεί χωρίς να υπάρχει, γιατί κάποιος να μην τραυματιστεί, χωρίς να συμβαίνει τίποτα;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *