ΟΙ ΜΕΘΥΣΤΙΚΕΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ SANTO WINES

Το Ασύρτικο σε μια νέα μεθυστική περιπέτεια

Το Ασύρτικο σε μια νέα μεθυστική περιπέτεια

SANTO SPARKLING WINE BRUT  MÉTHODE TRADITIONNELLE

Το πρώτο Ασύρτικο με φυσαλίδες είναι γεγονός!

 

Το διάσημο Ασύρτικο από τον αμπελώνα της Σαντορίνης κάνει παγκόσμια πρεμιέρα ως αφρώδης οίνος. Το SANTO SPARKLING WINE BRUT  MÉTHODE TRADITIONNELLE ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Θηραϊκό αμπελώνα αναδεικνύοντας την καινοτομία και τη συνεχή επένδυση της SantoWines τόσο σε επίπεδο οινολογικό, όσο και σε επίπεδο επιχειρηματικότητας και marketing.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Πρόεδρος της SantoWines, κ.Μάρκος Καφούρος, «ο αφρώδης οίνος SANTO αποδεικνύει τον πολυδύναμο χαρακτήρα της ποικιλίας Ασύρτικο, δημιουργεί νέες εμπορικές προοπτικές διεθνώς και ενισχύει στρατηγικά το brand name “Santorini”. Με τον πρώτο αφρώδη οίνο από Ασύρτικο, αυτή η κορυφαία γηγενής ποικιλία αποκτά μια νέα, απογειωτική διάσταση».

Το SANTO SPARKLING,  το πρώτο αφρώδες που παρουσιάζεται από οινοποιείο της Σαντορίνης, είναι το αποτέλεσμα ενός στρατηγικού σχεδιασμού με πηγή έμπνευσης το επόμενο βήμα για τον αμπελώνα της Σαντορίνης στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Με σεβασμό στην τοπική αμπελοοινική κληρονομιά και με επιχειρηματική καινοτομία, το SANTO SPARKLING ενσωματώνει τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Η οινοποίησή του γίνεται με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας, και παρουσιάζεται σε συσκευασία εξαιρετικής αισθητικής. Η παραγωγή του είναι σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του SANTO SPARKLING στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014 (7-10 Μαρτίου) στο περίπτερο 146.

SANTO SPARKLING WINE BRUT  MÉTHODE TRADITIONNELLE

Διαυγής και κρυστάλλινος, με ανοιχτό κιτρινοπράσινο χρώμα, κομψές συνεχείς φυσαλίδες και αναβρασμό μεγάλης διάρκειας. Στη μύτη εκφράζει αρώματα φρέσκων λευκόσαρκων φρούτων, που συμπληρώνονται από αρωματικές νότες κηρύθρας και μελιού. Ισορροπημένος και στρογγυλός γευστικά, διαθέτει πολύ καλή οξύτητα που τον καθιστά φρέσκο και ευχάριστο, ενώ χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από μακρά επίγευση.