ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ- ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

 

 

  airflights_2017Ευκαιρία να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση, βρήκαν πολλές αεροπορικές εταιρίες, βλέποντας να αυξάνει το ενδιαφέρον για διακοπές στην Ελλάδα. Την τιμητική της έχει η Σαντορίνη, που πλέον συνδέεται με περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η εταιρεία χαμηλού κόστους Volutea, ανακοίνωσε πως κατά το φετινό καλοκαίρι πρόκειται να προσθέσει και τη σύνδεση του νησιού με το Μπορντώ της Γαλλίας. Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο πως σύμφωνα με την ειδική ιστοσελίδα 20minutes.fr  πρόκειται να δρομολογήσει καινούρια αεροσκάφη Air Bus A 319 150 θέσεων, τα οποία προμηθεύτηκε πρόσφατα, ανανεώνοντας το στόλο της που αποτελούνταν από Boeing 717, των 120 θέσεων. Η ίδια εταιρεία, από την πρώτη Ιουνίου (1/6), έχει υπολογίσει 40 πτήσεις με συνολικά 5.000 θέσεις για τη Σαντορίνη, με προέλευση την Τουλούζ και συχνότητα μια φορά την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη). http://airinfo.org/2017/01/09/toulouse-volotea-vers-nantes-corfou-et-santorin/

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα “Der Staadard”, η Air Berlin, που είναι και μεγαλομέτοχος της ΤUI, θα πραγματοποιεί μέσω θυγατρικής της, πτήσεις από Βιέννη κάθε Τρίτη και Σάββατο. Πρόκειται μάλιστα να εξυπηρετεί μέσω εσωτερικών ανταποκρίσεων και τη μετάβαση από Σάλτσμπουργκ σε Σαντορίνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *