ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

 

 

 

Ξεκίνησε το έργο των υπογειώσεων του ηλεκτρικού δικτύου τ

Ξεκίνησε το έργο των υπογειώσεων του ηλεκτρικού δικτύου .

Σε ένα από τα ομορφότερα και πλέον καλοδιατηρημένα χωριά της Σαντορίνης, το Μεγαλοχώρι, ξεκίνησε το έργο των υπογειώσεων του ηλεκτρικού δικτύου το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος αντισταθμιστικών οφελών που συμφώνησε η ΔΕΗ, μετά το καταστροφικό μπλακ άουτ της 13ης Αυγούστου. Αντίστοιχες εργασίες θα γίνουν και στα Φηρά, ενώ υπενθυμίζεται πως μέρος του ίδιου πακέτου, είναι και τα δύο αντιπλημμυρικά έργα (Σε Μεσαριά και Καρτεράδο) που ήδη έχουν δημοπρατηθεί.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

«Χθες Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013  άρχισε η υπογείωση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στο Μεγαλοχώρι, αναβαθμίζοντας έτσι την αισθητική του τοπίου.

Αναφερόμαστε τελευταία στην αναβάθμιση του Δημόσιου Χώρου που αφορά όλους. Ο Δήμος προγραμμάτισε τα έργα υπογείωσης αναβαθμίζοντας την εικόνα του Δημοσίου Χώρου στις περιοχές παρέμβασης.

Η αρχή έγινε από το Μεγαλοχώρι και θα συνεχιστεί και στις άλλες περιοχές. Το έργο περιλαμβάνει υπόγεια δίκτυα συνολικού μήκους 1811 μέτρων, την αποξήλωση του υφιστάμενου εναέριου δικτύου, την διευθέτηση όλων των εμπλεκόμενων παροχών και την τοποθέτηση φωτισμού στους δρόμους του οικισμού.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος Φεβρουαρίου 2014».