ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

 

AOTIRAS_PITA2015“Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας για την ανταπόκριση στις προσκλήσεις του για τις κοπές της πίτας της ομάδας και των ακαδημιών του.

Ο Α.Ο. Θήρας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν το πρωινό του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου στην κοπή της πίτας των ακαδημιών του που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης.

Η μεγάλη προσέλευση των αθλητών και αθλητριών του Α.Ο. Θήρας καθώς και των γονέων των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες της ομάδας μας έδωσε χαρά και ικανοποίηση ώστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και στο μέλλον.

 

Ως διοίκηση του Α.Ο. Θήρας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην φετινή γιορτή των ακαδημιών μας όπως επίσης και τους χορηγούς που υποστήριξαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η συμβολή των οποίων έχει για μας μεγάλη σημασία.

 

Αντίστοιχα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες και φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της και συμμετείχαν το βράδυ της ίδιας ημέρας στην κοπή της πίτας του Α.Ο. Θήρας στο café Graffiti στον Καρτεράδο, όπως επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης και τους δωροθέτες που για μια ακόμη φορά με την έμπρακτη υποστήριξή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες πολύ για την ανταπόκριση και υποστήριξή σας και ευχόμαστε σε όλους μια καλή αθλητική περίοδο και χρονιά. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εξής χορηγούς – επιχειρήσεις για την υποστήριξή τους :

 

GRAFFITI

MORE AND MORE

VODAFONE

WIND

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ – ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ

MULTIMEDIA

Γ. ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ

Β. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ- ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

CORE IT

ADMIRAL

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

 

SANTORINI 106,4

TOP MELODY  104,9”.