ΜΕΑ CULPA: ΤΕΛΙΚΑ, Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΜΟΚΙΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΤΖΙΜΑΝΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ;

 

 

 

Προς τιμήν της, η Έπαρχος και ορθά έκανε τη δουλειά της και έγκαιρα αντέδρασε στο δημοσίευμα.

Προς τιμήν της, η Έπαρχος και ορθά έκανε τη δουλειά της και έγκαιρα αντέδρασε στο δημοσίευμα.

Την άμεση ανταπόκριση της Επάρχου, προκάλεσε το μικρό ρεπορτάζ για τη διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο. Η κ. Θεώνη Λειβαδάρου, όπως φαίνεται, έκανε ορθότατα τη δουλειά της. Δηλαδή: ενημέρωσε το Δήμο για την έναρξη εκτέλεσης των εργασιών και ζήτησε την εκτέλεση μιας εργασίας που αν όχι καθημερινή έπρεπε να είναι τουλάχιστον τακτική.diagrammisi_2

Ποια ήταν η εξέλιξη;. Το σάρωθρο, παραχωρήθηκε στον εργολάβο της διαγράμμισης, με την υποχρέωση να πληρώνει τα καύσιμα και το χειριστή. Για μια δουλειά, που έχουμε πληρώσει να γίνεται. Τα ξέρει αυτά ο Δήμαρχος;. Συμφωνεί;. Και τελικά τίνος είναι το όχημα;. Του όποιου εργολάβου που το διαχειρίζεται σαν να είναι αμπελοχώραφο, κληρονομημένο από τον πατέρα του; Και γιατί χρεώνετε η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση (οι εργολάβοι δεν με νοιάζουν, ας κάνουν ότι θέλουν) για μια εργασία που είναι υποχρέωση του Δήμου να κάνει και μάλιστα πολύ συχνά;. Συμφωνεί με αυτά ο Δήμαρχος;. Δηλαδή οι άλλοι έκαναν μια δουλειά που ο Δήμος (δια του «πολιούχου» του), έπρεπε να κάνει και τους ανάγκασαν να πληρώσουν το κόστος της. (παραθέτω στο τέλος και το ειδικό άρθρο της επίσημης σύμβασης)

 

Μήπως τελικά το νησί δεν χρειάζεται μια εκλεγμένη Δημοτική Αρχή, αλλά ένα εργολάβο σαΐνι, που θα βγάζει από τη μύγα ξύγκι;.

(Στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας δεν αναφέρομαι, γιατί περιμένω το επόμενο φωτορεπορτάζ του που θα αποδεικνύει πόσο κακό κάνω όταν εντοπίζω τα βρώμικα σημεία που πρέπει να καθαριστούν. Γιατί έτσι παροτρύνω τους κακομαθημένους δημότες να δρουν ασύδοτα. Και φυσικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ήτο παρωνυχίς, δι αυτό και δεν απήντησε).

 

Η σύμβαση που τηρείται απαρεγκλίτως

 

sarosi1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *