Site icon Santonews

Με επιτυχία η συμμετοχή της Ε.Α.Σ. Νάξου στη DETROP

“Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην 31η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών DETROP, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 18-20/2/2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

  Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από μέλη της Διοίκησής της και στο περίπτερό της δέσποσε το κορυφαίο προϊόν της, η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η οποία εκ νέου… αποθεώθηκε, κάτι που έρχεται ως επιβεβαίωση του ότι έχει κατακτήσει τους καταναλωτές και κατέχει δυναμική παρουσία στην αγορά!

Στις τρεις ημέρες διάρκειας της έκθεσης το περίπτερο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου τίμησαν, με την παρουσία τους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Έλενα Ράπτη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (και π. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), Κωνσταντίνος Κιλτίδης. Όλοι ανεξαιρέτως εξήραν την δυναμική της Ε.Α.Σ. Νάξου και την ποιότητα των προϊόντων της, όμως, παράλληλα, ενημερώθηκαν και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος της Νάξου και της Ελλάδας.

Ακόμη, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υποδέχθηκε στο περίπτερό της δεκάδες απλούς επισκέπτες και αρκετούς ενδιαφερόμενους για συνεργασία. Επίσης, στην έκθεση παρουσιάστηκαν τα προϊόντα των εκθετών μέσα από εδέσματα που δημιούργησε ομάδα 200 chef-συνεργατών από όλη την Ευρώπη, ένας εκ των οποίων μαγείρεψε με την πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης και υπό την σκέπη της οποίας συμμετείχε στη DETROP, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο να είναι η παρουσία της στην έκθεση επιτυχημένη”.

Exit mobile version