Site icon Santonews

ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΦΗΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

“Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η μαζικότερη συγκέντρωση και διαδήλωση στο κέντρο των Φηρών. Στην διάρκειά της, καταδικάστηκαν οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για το διαρκές έγκλημα στο σιδηρόδρομο.

Στη συγκέντρωση καλούσαν το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων, η ΟΓΕ Ομάδα Σαντορίνης, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, η ΕΛΜΕ Θήρας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στις παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι των σωματείων ανέδειξαν την πολιτική της απελευθέρωσης και των ιδιωτικοποιήσεων ως τους ενόχους για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Αυτό που ήταν πραγματικά ελπιδοφόρο, ήταν η πρωτοφανής συμμετοχή μαθητών που έδωσαν το κλίμα και τον παλμό της συγκέντρωσης που με τα νιάτα τους, τη φρεσκάδα τους, την καθαρή ματιά τους διαδήλωσαν φωνάζοντας ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, δε θα συγκαλυφθεί» και «Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές», γυρίζοντας την πλάτη τους στις αποπροσανατολιστικές φωνές, βάζοντας στο στόχαστρο τους πραγματικούς υπεύθυνους”.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Exit mobile version