ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

  Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης διοργανώνουν από κοινού το Μαθητικό Πρωτάθλημα Σαντορίνης 2019 και προσκαλούν κάθε μαθητή Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Σαντορίνης και της Θηρασιάς που αγαπά το σκάκι να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Το σύστημα των αγώνων θα είναι Ελβετικό, έξι γύρων, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της FIDE.

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι μαθητές ανά τάξη, όπως και οι τρεις πρώτοι της Γενικής Κατάταξης (μετάλλια). Ο πρώτος νικητής της γενικής κατάταξης θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής 2019 και θα του απονεμηθεί κύπελλο.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε τον διευθυντή των αγώνων Παναγιώτη Φρεντζά (6948431318) και στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (22860 – 24828) ή μπορείτε να εγγραφείτε στον χώρο των αγώνων μέχρι και δέκα λεπτά πριν την εκκίνησή τους (9:50 π.μ).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *