ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

 

 

«Προγράμματα Αερόβιας Άσκησης και μυϊκής ενδυνάμωσης»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στο πρόγραμμα «Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης», στο πρόγραμμα «Μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις» και στο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης «Άσκηση για όλους».

Οι εγγραφές θα γίνονται από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και τα μαθήματα, τα οποία θα αρχίσουν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 στο προπονητήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου, είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η απόκτηση της αθλητικής ταυτότητας του οργανισμού, για την οποία τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Στο πρόγραμμα της «Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης», που θα πραγματοποιηθεί από τον Μηνά Πρέκα, θα δημιουργηθεί ένα πρωινό (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 9:00 – 10:00) κι ένα απογευματινό τμήμα (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 17:30 – 18:30), ενώ το πρόγραμμα «Μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις» που επίσης θα καθοδηγεί ο Μηνάς Πρέκας θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (17:30 – 18:30).

Όσον αφορά στο πρόγραμμα «Άσκηση για όλους», που θα πραγματοποιηθεί από την Ειρήνη Βλάχου, θα δημιουργηθεί ένα πρωινό κι ένα απογευματινό τμήμα, τα οποία θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο (9:00 – 10:00 & 16:00 – 17:00).

Σε περίπτωση υπεράριθμης ζήτησης στα προγράμματα θα εξετασθεί η δημιουργία νέων τμημάτων, όπου η επιλογή των συμμετεχουσών θα γίνει με βάση τις υπάρχουσες αιτήσεις που θα έχουν κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για να δηλώσουν συμμετοχή με τον κ. Πρέκα Μηνά στο τηλέφωνο 6972006222 για το πρόγραμμα «Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης» και για το πρόγραμμα «Μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις» και με την Ειρήνη Βλάχου για το πρόγραμμα «Άσκηση για όλους» στο τηλέφωνο 6981686468».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *