ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ “ΦΥΚΙΑ” ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΈΣ ΚΟΡΔΈΛΕΣ”.

Ο Α. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟ

 

 

 

“15 Ημέρες μετά τη μεσοδεκεμβριανη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ νεροποντή, ζήτησα από τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ Κ ΛΕΥΤΈΡΗ ΛΊΓΝΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΎΣΕΙ ΏΣΤΕ να επισκεπτώ το Χωριό και το Λιμανακι.
ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ “ΦΎΚΙΑ” ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΈΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!!!!! μου είπε δείχνοντας τα εκατοντάδες κυβικά εγκαταλελειμμένα ΦΎΚΙΑ στην είσοδο της άλλοτε όμορφης παραλίας του χωριού……. Τα φωτιστικά σκουριασμένα ΣΠΑΣΜΈΝΑ και αφημένα επικίνδυνα, το Λιμανακι μπαζωμενο και βρώμικο όπως πάντα!

Κοιτώντας το πλακάκι στην είσοδο που έγραφε ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ αναρωτήθηκα για άλλη μία φορά ΠΟΣΌ ΑΝΆΞΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΟΥΝ κάτι απ την υπερπροσπάθεια ενος απλου αλλά “ΓΙΓΑΝΤΑ” κοινοτάρχη να το φτιάξει ΑΠ το πουθενά με το μεράκι των συγχωριανών του……
Στη συνέχεια είδα την εγκατάλειψη στο γήπεδο ποδοσφαίρου και την αθλιότητα του μπάσκετ που τάζουν τρομάρα τους ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ.
ΤΟ ΠΆΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉΣ ΑΓΩΓΉΣ κλειστό με σκουριασμένο λουκέτο, τα χαντάκια κι αγροτικοί δρόμοι απροσπέλαστοι, αδιαφορώντας για τους αγρότες που τόσο πολύ δήθεν κόπτονται (προεκλογικά).

Τέλος ο Κ αντιπρόεδρος μου είπε και για την αδιαφορία τους για ένα απλό ξεμπάζωμα του κεντρικού δρόμου του χωριού, όπου Αφού ξόδεψαν 30.000 για άμεση αποκατάσταση των φερτών υλικών, δεν έδωσαν μία για αυτήν την τόσο σημαντική παρέμβαση… ΕΔΏ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΩ ΤΟΝ Κ ΛΙΓΝΟ ΔΙΌΤΙ ΜΕ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΈΞΟΔΑ ΈΒΑΛΕ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΤΈΣΤΗΣΕ!. Φυσικά Όταν το έμαθαν πανικόβλητοι έστελναν ετεροχρονισμένα τσαπες και Φορτηγά χωρίς ντροπή.

Αυτά τα λίγα για τους ανεύθυνους καρεκλατους του Δήμου μας Και της ζούγκλας που ζούμε ως κάτοικοι του ΠΑΡΑΔΕΊΣΟΥ που μετατρέπουν σε ΚΌΛΑΣΗ.

ΛΕΥΤΈΡΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΊ ΣΟΥ”.

 

https://www.facebook.com/antonis.sigalas.927/posts/2235184219840889

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *