Site icon Santonews

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΙΦΟ

 

  Η νέα υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την εκλογική Περιφέρεια Κυκλάδων, κατάγεται από τη Σέριφο και είναι δικηγόρος (με γραφεία σε Αθήνα και Σέριφο), ενώ έχει διατελέσει και περιφερειακή σύμβουλος  με την παράταξη «Αττική» του τέως Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.  Επίσης είναι μέλος του Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Η ανάρτησή της για την υποψηφιότητα

 

  “Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής του Κινήματος στον τόπο μου, τις πανέμορφες Κυκλάδες. Ως περήφανη Σεριφιώτισσα μπαίνω μπροστά σε αυτόν τον αγώνα καταθέτοντας την εμπειρία μου στα κοινά, τις γνώσεις μου, μα πάνω απ’όλα τη διάθεσή μου για προσφορά στα νησιά μας και τους ανθρώπους τους.
  Με μοναδική φιλοδοξία να δώσω φωνή σε όσους δεν ακούγονται: Στους συντοπίτες μου που συνεχίζουν να νιώθουν αποκομμένοι από το κέντρο, στους νέους που δεν έχουν ευκαιρίες, να δώσω φωνή στις γυναίκες που έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με τις ανισότητες, στην εργασία, στην κοινωνική τους ζωή και πολλές φορές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
  Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξω να έρθω σε επαφή μαζί σας, να σας ακούσω και να συζητήσουμε για τα θέματα του τόπου μας.
Είμαι βέβαιη ότι μαζί θα φέρουμε και στις Κυκλάδες τη μεγάλη ανατροπή για την παράταξη αλλά και την ανανέωση που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας”.
Exit mobile version