Site icon Santonews

«Μαγεία των Χριστουγέννων»

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

 

 

 

 

“Ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» τελείωσε εχθές με ένα μεγάλο πάρτυ!

Νιώθω υπερήφανος και βαθιά συγκινημένος για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που έβαλαν σε αυτό το εγχείρημα μας όλοι οι συνεργάτες και οι εθελοντές!

 

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο του Νοτίου Αιγαίου που στήσαμε για τρίτη χρονιά στο νησί μας, αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι σε  “σταυροδρόμι μεγάλων πόλεων” ούτε σε “κομβικό γεωγραφικό σημείο” για να κάνεις κάτι για τον τόπο σου που θα εξελιχθεί σε επιτυχία και πέρα από αυτόν! Αρκεί μια ιδέα, η θέληση και το «μεράκι»!

Κάτι που όλες οι προηγούμενες γενιές του νησιού μας στερήθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή  για άλλους ήταν αυτονόητο, η περιβόητη «Μαγεία των Χριστουγέννων», αυτή λοιπόν καταφέραμε να την φέρουμε για 3η χρονιά (στην κατά τα άλλα σκοτεινή Σαντορίνη)! Και μαζί με αυτήν ήρθαν και τα χιλιάδες μαγικά επίσης, παιδικά χαμόγελα…!

Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ και στενό συνεργάτη μου κο Αλαφούζο Βασίλη που για ακόμη μια φορά έδειξε την πυγμή και τη δυναμική του, καθώς και στην αντιπρόεδρο κα Αγγελάκη Μαρία και όλο το Διοικητικό του ΔΑΠΠΟΣ.

Ειδική μνεία στον φίλο και υπεύθυνο στησίματος κο Κατρή Λουκά που για ακόμη μια φορά ήταν στήριγμα της πρωτοβουλίας αυτής, καθώς επίσης και στο επιτελείο του e-trikala για τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που με χαρά προσέφεραν.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην υπέροχη έκθεση Playmobil που πραγματώθηκε χάρη στους συλλέκτες του νησιού μας, που είχαν την όρεξη να την μοιραστούν μαζί με εμάς και τους μικρούς μας φίλους!

 

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το «χωριό μας» και που έγινε και δικό σας χωριό!

Ραντεβού του χρόνου

 

 

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version