Μ. ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: «ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ»

“ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ” Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

. Να παρέμβει ο Δήμαρχος, ως Δήμαρχος γιατί αυτός έχει τη σφραγίδα και εκπροσωπεί το νησί και να πει στον Υπουργό, κάτσε κάτω να κουβεντιάσουμε και να ξεμπερδεύουμε αυτό το πράγμα, γιατί δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας»., είπε ο κ. Ρούσσος.

Να παρέμβει ο Δήμαρχος, και να πει στον Υπουργό, κάτσε κάτω να κουβεντιάσουμε και να ξεμπερδεύουμε αυτό το πράγμας», είπε ο κ. Ρούσσος.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης, αποτελούν  αυτές τις μέρες οι δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Θήρας κ. Άγγελου Ρούσσου στον Top Melody 104.9 FM, σχετικά με τη στάση του νυν Δημάρχου, στο θέμα του Νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Ρούσσος, δήλωσε πως ο κ. Ζώρζος ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, να «παγώσει» το ζήτημα μέχρι τις εκλογές, κάτι που διέψευσε ο Δήμαρχος. Παρέμβαση όμως έκανε και ο κ. Μιχάλης Ρούσσος, πρώην Έπαρχος και εκ των πρωτεργατών της ανέγερσης του Νοσοκομείου. «  Εγώ θέλω να πω  ότι πιστεύω και τον Α. Ρούσσο ότι του το είπε ο Υπουργός, πιστεύω όμως και το Δήμαρχο Σαντορίνης, ότι δεν του είπε τίποτα», είπε, « εν πάση περιπτώσει, επειδή το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, εγώ σαν πολίτης δεν θα ήθελα ένα δήμαρχο τσαλακωμένο, που θα αρχίσουμε να τον πυροβολούμε όλοι, άσχετο από το ότι εγώ έχω σφοδρές διαφορές και αντιθέσεις, με το κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο».

 

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αυτό που καταλογίζει ο πρώην Έπαρχος στη Δημοτική Αρχή, είναι αδράνεια και ολιγωρία για το ζήτημα που απασχολεί σύσσωμη την τοπική κοινωνία. «Από τις 11 Νοεμβρίου του πήγα το ερώτημα που θα έκανε ο  Άδωνις στο Στουρνάρα, και από τότε έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες και δεν έχει ενδιαφερθεί καθόλου να πάρει ένα τηλέφωνο, να μάθει τι έγινε. Δεν ξέρω, μπορεί να έχει κάνει κάτι και να μην έχει ενημερώσει εμάς και να μην έχει ενημερώσει και τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμα, πως πρέπει να αναληφθούν σημαντικές πρωτοβουλίες και να επιταχυνθούν οι εξελίξεις προκειμένου να λειτουργήσει έγκαιρα το νοσοκομείο. «  Θέλω λοιπόν ένα Δήμαρχο που να πιστεύω σε αυτά που λέει , αλλά θέλω και ένα Δήμαρχο που να ενεργεί, γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλο το βάρος που έχουμε στις πλάτες μας για το Νοσοκομείο», δήλωσε για να προσθέσει « Υπάρχουν άνθρωποι που μας ρωτάνε συνέχεια τι γίνεται με το Νοσοκομείο. Πρέπει λοιπόν να ξεκαθαριστεί. Να παρέμβει ο Δήμαρχος, ως Δήμαρχος γιατί αυτός έχει τη σφραγίδα και εκπροσωπεί το νησί και να πει στον Υπουργό, κάτσε κάτω να κουβεντιάσουμε και να ξεμπερδεύουμε αυτό το πράγμα, γιατί δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας».