Site icon Santonews

Μ. ΟΡΦΑΝΟΣ-ΤΩΡΑ- “ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ -ΕΠΙΣΗΜΩΣ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

 

 

Ο Φύρερ Μιχαλολιάκος. εκεί που πρέπει Η σύζυγός του παραλίγο υπάλληλος της Βουλής.

“Ιστορική απόφαση η καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ο επικεφαλής του συνδυασμού  «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»  , κ. Μανόλης Ορφανός μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης κατά της Χρυσής Αυγής έκανε την εξής δήλωση :

Η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη λαμβάνοντας όλα τα στοιχεία καταδίκασε το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και στέλνει στη φυλακή τους φυσικούς αυτουργούς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

 

 

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη απόφαση βάζει στο «σκουπιδοτενεκέ» της ιστορίας όλους εκείνους που με τις πράξεις τους και υπό το μανδύα του δήθεν κοινωνικού έργου επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν αδύναμους  ανθρώπους και ταυτόχρονα να υπονομεύσουν το κράτος δικαίου και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών με πράξεις απάνθρωπες .

 

 

Η καταδίκη τους είναι σημαντική γιατί τέτοιου είδους μορφώματα δεν έχουν θέση στην  δημοκρατία και στην Ελλάδα των αξιών.

Ο Σαντορινιός λαός αισθάνεται περήφανος γιατί σήμερα ξημέρωσε μια νέα ημέρα.

 

 

Η δυσκολότερη όμως ημέρα ξημερώνει αύριο. Γιατί είναι άλλο πράγμα η εκμηδένιση του φορέα που αντιπροσωπεύει το φασισμό κι άλλο πράγμα η εκμηδένιση του φασισμού του ίδιου.

 

 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ποτέ ότι όσα χρόνια κι αν μείνουν πίσω απ τα κάγκελα οι χρυσαυγιτες, οι αιτίες που γέννησαν την άνοδο τους κυκλοφορούν ελεύθερες. Ποτέ να μην νομίσουμε ότι ένα χαρτί με τη δικαστική σφραγίδα σκότωσε το φίδι και το αυγό του μαζί.

 

 

Απέναντι σε όλα αυτά , το δώρο της δημοκρατίας είναι που πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι μαζί ,γιατί αυτό είναι το δικό μας «όπλο» στα πραγματικά όπλα που χρησιμοποίησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές.

 

 

Ήρθε η ώρα της δικής μας ευθύνης.  Η άνθιση της Δημοκρατίας, η αναζωογόνηση των  θεσμών του κράτους, ο διάλογος με όλους τους πολίτες είναι οι απαντήσεις στα κοινωνικά προβλήματα, με διαφάνεια, , Δικαιοσύνη και ελευθερία χωρίς δογματισμούς και σκοπιμότητες. Κόντρα σε κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται.

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής της παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

 

Exit mobile version