ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

 

 

 

“Υπό τη σκιά του φονικού Εγκέλαδου που έπληξε την Κω σε ένδειξη σεβασμού προς τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, διεκόπη για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

  • Λήφθηκαν μόνο οι απαραίτητες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
  • Ενισχύθηκε ο κωδικός της Πολιτικής Προστασίας με τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος Δωδεκανήσου.
  • Εξουσιοδοτήθηκε η Οικονομική Επιτροπή για τη διαχείριση της του έκτακτου γεγονότος της Κω.

Με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην ανακούφιση των πληγέντων, στην ασφάλεια των πολιτών της Κω και στην ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ομαλότητας, συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη σε Σύρο και Ρόδο, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, με τα μέλη του να εκφράζουν τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες από το φονικό σεισμό που έπληξε τα ξημερώματα το νησί του Ιπποκράτη.

Το Σώμα, σε ένδειξη σεβασμού στους πολίτες και την τοπική κοινωνία της Κω, που πασχίζει ακόμη να επουλώσει τις πληγές που προκάλεσε ο Εγκέλαδος, αποφάσισε τη διακοπή της συνεδρίασης για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, αφού προηγουμένως ενέκρινε εκτός ημερησίας διατάξεως και λόγω του κατεπείγοντος του θέματος, την τροποποίηση του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος της Π.Ε. Δωδεκανήσου για την ενίσχυση του Κώδικα Πολιτικής Προστασίας και αποφάσισε όπως εξουσιοδοτήσει την Οικονομική Επιτροπή σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση του έκτακτος γεγονότων της Κω”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *