ΛΗΞΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ -ΜΕ ΜΕΤΡΟ- ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

 

Κατόπιν ανακοίνωσης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έκδοσης του σχετικού δελτίο τύπου για το άνοιγμα των οργανωμένων  αθλητικών εγκαταστάσεων για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να επακολουθήσουν βάση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 οι αθλούμενοι πολίτες θα δύναται να επαναχρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι στην δικαιοδοσία του Οργανισμού.

Επισημαίνουμε ότι αυτό θα γίνει με νέους κανόνες και νέες συνήθειες, που όλοι θα πρέπει να σεβαστούν και να εφαρμόσουν.

 

 

Για τους  αθλούμενους πολίτες οι προβλεπόμενες διαδικασίες χρήσης των ανοικτών γηπέδων (καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και αντισφαίρισης) είναι οι κάτωθι:

 

 

Στα πλαίσια εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχει καταρτίσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ απαιτείται υπογεγραμμένο το «Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα» https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

 

 

 

Προκειμένου να εισέλθουν για προπόνηση οι αθλούμενοι επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους το σχετικό Δελτίο Αθλουμένου και υποβάλλουν τα στοιχεία τους στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων.

 

 

Διευκρινίζεται ότι στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποστασιοποίησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις επιτρέπεται έως ένα ανώτατο όριο αθλητών και αθλουμένων με βάση το είδος και το μέγεθος της εγκατάστασης. Κατά συνέπεια σε πρώτη φάση θα υπάρχει χρονικό όριο 1 ώρας προπόνησης για κάθε αθλητή ¨η αθλούμενο.

 

 

Για το λόγο αυτό η δυνατότητα προσέλευσης των αθλουμένων στα γήπεδα του Οργανισμού θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τα γραφεία του Οργανισμού στο τηλ.: 2286024828, e mail:dappossantorini@gmail.com,  προκειμένου να υπάρχει καλύτερη διαχείριση.

Για τις οδηγίες ασφαλούς άσκησης σε αθλητικές εγκαταστάσεις παρακαλούμε να ανατρέξετε στους παρακάτω συνδέσμους της ΓΓΑ, στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης «Αθλητισμός & COVID-19»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *