LIMIT UP ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

 

 

 

 

Το Νότιο Αιγαίο αποτελεί τη “Ναυαρχίδα” του ελληνικού τουρισμού”, δήλωσε ο Γ. Λεονταρίτης.

Limit up” στον τουρισμό για το Νότιο Αιγαίο

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εδραιώνει τη θέση της ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός υποδεχόμενη το μεγαλύτερο μέρος συνολικού τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Οι αριθμοί που αποτυπώνουν τις επιδόσεις του Νοτίου Αιγαίου σε όλους τους τουριστικούς δείκτες για τη διετία 2016 – 2017 με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, του ΙΤΕΠ και του ΞΕΕ, επιβεβαιώνουν το στοχευμένο στρατηγικό σχεδιασμό της και την προσπάθεια της να αναδείξει τον ανεξάντλητο πλούτο των φυσικών ομορφιών και των ειδικών μορφών τουρισμού που διαθέτουν τα νησιά.

Mε σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, από τη Ρόδο όπου βρίσκεται για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, υπογράμμισε τα εξής : «Εν μέσω έντονης και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός αποτελεί τον μόνο σταθερά αναπτυσσόμενο και δυναμικό κλάδο της οικονομίας. Το Νότιο Αιγαίο αποτελεί τη “Ναυαρχίδα” του ελληνικού τουρισμού καθώς πρόκειται για έναν δημοφιλή προορισμό που εμφανίζει προοπτικές τόσο για την προσέλκυση επενδύσεων όσο και για την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος σε ποικίλους άξονες.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό να επενδύει στον τουρισμό θωρακίζοντας τις υποδομές των νησιών, να εφαρμόζει τους άξονες της τουριστικής πολιτικής της, να συλλέγει βραβεία και διακρίσεις, στις μεγάλες, διεθνείς τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει, αποδεικνύοντας ότι τα νησιά μας κυριαρχούν στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, αναπτύσσοντας συνεχώς τη δυναμική τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *