Site icon Santonews

ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΠΑΝΤΖΑΚΙΩΝ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ “ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ” ΚΟΣΤΟΥΣ 12.400 €

 

 

 

Υπάρχει κανένας που να μπορεί να εξηγήσει, γιατί ενώ το λιμάνι του Αθηνιού, είναι σε “Κατάσταση έκτακτης ανάγκης” και υπάρχει πλήρης μελέτη που απαιτεί -λέει- 8,4 εκατομμύρια ευρώ για την συνολική αποκατάστασή του, πρέπει να γίνει και “Καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης;”. Να πληρωθεί με 12.400 ευρώ, η αυτοψία;. Για να δείξει τι; Πως η Σαντορίνη, είναι “Νήσος Αλίμενος”;. Πως δεν έχει γίνει καμία διορθωτική κίνηση;. Πως κραδαίνεται η υποτιθέμενα ΜΕΓΑ-μελέτη;. Περισσεύουν λεφτά για παρατηρητές;. Για να παρατηρήσουν τι;. Αυτό που οποιοσδήποτε μέσος χρήστης του λιμανιού, ξέρει;. Μήπως κάτι τις άλλο;.

Και τέλος, γιατί παρά την σθεναρή αντίδραση της Αντιπολίτευσης (ακόμα και του εκπροσώπου του Λιμεναρχείου, ο οποίος είθισται να τοποθετείται και να ψηφίζει για λειτουργικά θέματα), η απόφαση πέρασε;. Δηλαδή; Λιμάνι δεν έχουμε, αλλά λεφτά για να ξοδεύουμε, έχουμε;. Τι αφορά η «Καταγραφή υφιστάμενης κατάστασης;”, διότι ο κ. Σιγάλας “ανέφερε ότι πρόκειται για δαπάνη εκτός ορίων Λιμενικών Ζωνών”.

 

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

 

“ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

  1. Εγκρίνει το κατεπείγον του θέματος, με πλειοψηφία. Ο κ. Σιγάλας Αντώνιος ψήφισε αρνητικά.
  2. Την έγκριση πρωτογενούς αιτήματος με αρ. πρωτ. 1192/20-06-2017 και τίτλο «Καταγραφή υφιστάμενης κατάστασης και προτάσεις για τον λιμένα Αθηνιού», ποσού 12.400,00 ευρώ, ΑΔΑΜ: 17REQ001561480.
  3. Την Έγκριση ανάληψης και διάθεση της πίστωσης. Οι κ.κ. Βαρελάς Παναγιώτης, Σιγάλας Αντώνιος και Δρόσος Ζήσης ψήφισαν αρνητικά. Ο κ. Βαρελάς δεν συμφωνεί, διότι το λιμάνι είναι υπό επισκευή. Ο κ. Δρόσος δήλωσε ότι πρώτα πρέπει να φτιαχτεί το λιμάνι και ο κ. Σιγάλας ανέφερε ότι πρόκειται για δαπάνη εκτός ορίων Λιμενικών Ζωνών”.
Exit mobile version