LET’S DO IT GREECE, 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

“Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε σας προσκαλούν να συμμετάσχετε για ακόμη μία χρονιά στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εθελοντική Δράση «Let’s do it Greece 2019» με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!».

Καλούμε όλους τους Εθελοντικούς Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία και μεμονωμένους πολίτες της Σαντορίνηςνα συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Let’s Do it Greece 2019» με στόχο τη στήριξη της μεγαλύτερης ταυτόχρονης εθελοντικής δράσης της Χώρας, στην οποία η συμμετοχή αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία επτά χρόνια.

Φέτος έχουμε την χαρά να διοργανώνετε η δράση από κοινού με το Δημοτικό Εμπορείου, το Γυμνάσιο Εμπορείου και το Εσπερινό ΕΠΑΛ !!!

Η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Let’s do it Greece 2019 για τη Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην παραλία του ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, με σημείο συνάντησης έμπροσθεν του εστιατορίου «ΠΟΠΑΪ» στον κάθετο δρόμο του Αγίου Γεωργίου.

Επιπλέον θα διατεθεί από τη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. ένα πούλμαν που θα μεταφέρει μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου του Εμπορείου με σημείο συνάντησης την κεντρική πλατεία του Εμπορείου και ώρα 10:45.

Έχουμε ως στόχο τον καθαρισμό της παραλίας Περιβόλου και Αγίου Γεωργίου και μαζί με εσάς να διαδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού και της συνεργασίας της θηραϊκής κοινωνίας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τη σύνδεση μεταξύ πολιτών, παιδιών και περιβάλλοντος.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε θα παρέχει στους εθελοντές γάντια, σακούλες και νερά, ενώ θα φροντίσει και για την αποκομιδή των απορριμμάτων που θα συγκεντρωθούν με το ημι-φορτηγό όχημά της. Επίσης, παρακαλούνται οι εθελοντές να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι και να φορούν καπέλο.

Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και αγάπης για τον τόπο μας να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της δράσης (www.letsdoitgreece.org), για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτή, την ιστοσελίδα της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. (www.geothira.gr ) και τη σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/geothira/?fref=ts ) για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτήν, παλαιότερες, αλλά και επόμενες περιβαλλοντικές μας δράσεις.

Η συμμετοχή των Θηραίων πολιτών και κυρίως των παιδιών είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς περιβαλλοντικές ενέργειες σαν αυτή ενισχύουν τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή στα κοινά και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 11 το πρωί στην παραλία του Αγίου Γεωργίου!

Let’s do it Santorini!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *