ΛΑΜΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

” Ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πύλες του στις 13 Δεκεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ!
 

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ πρωτοπορεί και δημιουργεί τα «Χριστούγεννα Στην Σαντορίνη», ένα θεματικό πάρκο που για πρώτη φορά θα βιώσουμε στο νησί και που θα προσφέρει όλη την μαγεία των γιορτών με δεκάδες εκδηλώσεις.

 

Κάθε μέρα θα είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Με ένα παγοδρόμιο που σας περιμένει να το απολαύσετε, την μόνιμη παρουσία εμψυχωτών, την γωνιά των παιχνιδιών για ηλικίες από 1 έως 8 ετών, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, την γωνιά των παραμυθιών, το εργαστήρι των ευχών, το σπιτάκι των κατασκευών, τον παιδικό κινηματογράφο και το εορταστικό bazaar από συλλόγους και κατοίκους του νησιού.

 

Έχουν προγραμματιστεί πολλές παιδικές παραστάσεις και συναυλίες, προβολές ταινιών, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και Guest  Dj’s που θα σας διασκεδάσουν.
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 18:30 ξεκινά η γιορτινή έναρξη, από τους «Παφ-Πουφ & Πίπη» και την διαδραστική παράσταση με διαγωνισμούς και χορό.

Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, κάτι γιορτινό, κάτι μαγικό σας περιμένει στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, όπου εκτός από τις προγραμματισμένες θα υπάρχουν και πολλές εκδηλώσεις εκπλήξεις!
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *