ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “24.800€ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

H Δημοτική Σύμβουλος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ. Μαρία Αργυρού.

H Δημοτική Σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Μαρία Αργυρού.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Δημάρχου στην Αθήνα στοίχισε 24.800.- ευρώ!!!! στον Δήμο ΘΗΡΑΣ με το φανταχτερό περίβλημα της ένταξής της στις εκδηλώσεις, για την «καθιέρωση της Σαντορίνης ως προορισμός όλο το χρόνο»

Με την 286/2016 απόφασή του στις 25 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν τη συνέντευξη (ημερομηνία συνέντευξης 29/11/2016) ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας «Προώθηση της Πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας, Σαντορίνη προορισμός όλο το χρόνο» και ανέθεσε με την διαδικασία της απευθείας ανάθεση την υπηρεσία αυτή, σε συνεργάτη της Δημοτικής Αρχής, γνωστός και από άλλες αναθέσεις (κ. Κ. Ι.).

Η έναρξη δε, της παρεχόμενης υπηρεσίας αναφέρεται στην απόφαση ότι «ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι την 29η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη , όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και η συνέντευξη τύπου».

Είναι γεγονός πλέον ότι η λαϊκή οικογένεια, βιώνει καθημερινά δύσκολες καταστάσεις και το φτωχοποιημένο κομμάτι του πληθυσμού, δεν μπορεί να πάρει ανάσα.

Κάθε φορά που γίνονται προτάσεις από την παράταξή μας για μέτρα ανακούφισης αυτού του πληθυσμού, η απάντηση της Δημοτικής Αρχής ήταν, δεν υπάρχουν χρήματα, ενώ την ίδια στιγμή δαπανώνται μεγάλα ποσά για φιέστες, χωρίς ουσία.

Η πείρα δείχνει ότι με την τακτική των 24.800.- ευρώ που μπορεί να διαχειρίζεται η Δημοτική αρχή , δεν ικανοποιούνται ανάγκες των δημοτών της Σαντορίνης και της Θηρασιάς ,αλλά ικανοποιούνται δεσμεύσεις της προς τους ημέτερους, που δεν ακουμπούν κανένα δημότη.

Καλούμε το λαό , τους εργαζόμενους ,να προβληματιστούν και να βγάλουν σωστά συμπεράσματα. Να παλέψουν μαζί με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,για ένα Δήμο,μπροστάρη και συμπαραστάτη στα προβλήματά του ,για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για αυτόν και τα παιδιά του”.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *