ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ STAR ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ Ή ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;

ΒΛΥΧΑΔΑ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ….

 

 

Να το πάμε από την αρχή;. Εμμονή κι επιμονή από τον γράφοντα. Τα έχω αυτά. Επιμένω στους φίλους κι αγαπημένους μου, εμμένω σε αυτό που θεωρώ κοινωνικό συμφέρον και ενδιαφέρον και δουλεύω μέχρις εξαντλήσεως τις έρευνές μου.

Σήμερα όμως, δεν θα γράψω εγώ. Θα βάλω μια παράγραφο από τον πολύ καλό δημοσιογράφο Γιώργο Παππού. Από σεβασμό στη δουλειά του (από εκεί βιοπορίζεται και αυτό πρέπει να είναι από όλους σεβαστό), όλο το άρθρο θα μπει με ενεργό σύνδεσμο στη σελίδα που το έγραψε.

Λοιπόν Κύριε Δήμαρχε;. Τώρα τι θα κάνετε;. Μήνυση στο Star, αυτοκριτική ή πάλι την πάπια;.

ΥΓ. Σας θυμίζω την περίφημη διάλεξη του Αριστόβουλου Μάνεση όπου αναφέρεται ένα λατινικό νομικό απόφθεγμα. : “Διότι η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση: «ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur”. Το 1968, δόθηκε (μετά οι Χουντιάρηδες τον συνέλαβαν). Άρα τότε η ενδεχόμενη σιωπή μπορούσε να αποδοθεί σε δικαιολογημένο φόβο (αυτός δεν σιώπησε).. Σήμερα;. Σε εσάς;. Σας φοβίζει κάτι;.

 

 

 

 

Λεπτό προς λεπτό επιχείρηση της ΑΑΔΕ με drone στη Σαντορίνη

Όλα τα μέσα για την πάταξη της φοροδιαφυγής

Του Γιώργου Παππού

“Πριν γίνει η έφοδος, επί 24ωρο, οι άνδρες της ΑΑΔΕ και του Λιμενικού παρακολούθησαν και κατέγραψαν τις κινήσεις των σκαφών, έτσι ώστε να αποφασίσουν ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσουν”. Τα σκάφη αυτά φορτώνουν τουλάχιστον 20 τουρίστες και ξεκινάνε την περιήγηση λίγο πριν από το μεσημέρι. Λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα “απλώνονται” στον ορίζοντα, προκειμένου οι επιβάτες να απολαύσουν τη μαγική θέα κι εν συνεχεία κυριολεκτικά ορμάνε προς το λιμάνι, όπου γίνεται πανικός για μια θέση. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι επίκειται και παρεμπίπτων έλεγχος στο Λιμενικό Ταμείο Θήρας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εγγράφονται όλα τα έσοδα από αυτές τις θέσεις ελλιμενισμού, καθώς οι… κακές γλώσσες λένε ότι κινείται πολύ “μαύρο” χρήμα για μια άνετη θέση στο λιμάνι της Βλυχάδας”.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *