ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ…ΑΛΗΘΕΙΑ….ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΙΣ (ΜΗ) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΑΣ

 

 

 

Ο κύριος Δήμαρχος, με επέπληξε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή μάζεψα τα συμπράγκαλά μου προκειμένου να πάω στην είσοδο για να αλλάξω βάση κάμερας -τα τρίποδα δέχονται μόνο μια βάση- και θεώρησε πως αγνοώ τις απαντήσεις που έδινε. Προφανώς δεν συμπεριέλαβε το γεγονός, ότι στην αίθουσα βρίσκονταν η εκλεκτή συνάδελφος Μαντώ Στουρνάρα και ο εικονολήπτης Ρίζος Μυτιληναίος (αυτός κι αν έχει γράψει “χιλιόμετρα” σε αυτήν την απαράδεκτη αίθουσα!). Εν πάσει περιπτώσει. Ο Δήμαρχος, είπε “δεν θέλετε Να ακούσετε τις απαντήσεις μου κύριε Πράσσο;”. Προφανώς και δεν απάντησα. Σέβομαι το χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Άσε που το καμεράκι μη έχοντας τη δυνατότητα να πλησιάσει κοντά τους Δημοτικούς Συμβούλους (ρωτήστε σχετικά τον Πρόεδρο του Σώματος) γράφει ένα βόμβο, όπου μετά βίας διακρίνονται οι φωνές.

Αλλά, Κύριε Δήμαρχε να σας πω την αλήθεια;. Βαριέμαι τις απαντήσεις σας. Τις ξέρω, απέξω κι ανακατωτά. Κινούνται στο μοτίβο: “μίλησα με τον τάδε… είμαι σε συνεχή επαφή με τον δείνα… εκπονείται μελέτη… τηλεφώνησα στον αρμόδιο ΦΧΨ….βρισκόμαστε στη φάση των εγκρίσεων… λόγω υποστελέχωσης καθυστερούμε… ο κρατικός μηχανισμός, όπως ξέρετε είναι δυσκίνητος… το κεντρικό κράτος δεν ανταποκρίνεται…θα αναθέσουμε μελέτη… το κοιτάμε το θέμα… οι υπηρεσίες θα μας πουν…θα το δούμε προσεκτικά” και τα συναφή. Εφτά (σχεδόν) χρόνια φαγούρας Κύριε Δήμαρχε.

Συμπληρώνω επίσης, πως εδώ και πολύ καιρό, βρίσκω την ώρα της ενημέρωσης, ανούσια. Το γιατί, το έχω εξηγήσει σε όλους τους τόνους. Σήμερα, ήσασταν υποχρεωμένος να απαντήσετε για 72 θέματα. Χωρίς προετοιμασία. Χωρίς ενημέρωση από τους συνεργάτες σας και τις υπηρεσίες. Φυσικά, ευθύνεται και η Αντιπολίτευση γι αυτό, που θέτει ζητήματα φύρδην-μύγδην. Μοιραία λοιπόν καταφεύγετε στα βαρετά κλισέ που προανέφερα. Τα οποία μεγεθύνονται γελοιωδώς, όταν τα ίδια θέματα ακούγονται πάλι και πάλι και δεν έχετε μια φορά πει “στις τάδε του μηνός, θα το έχουμε λύσει”. Και όποτε το έχετε πει, διαψευστήκατε μεγαλειωδώς (π.χ. Παιδικές Χαρές).

Αλλά… αν πράγματι θέλετε να δώσετε απαντήσεις Κύριε Δήμαρχε, εδώ είμαι. Εσείς αρνείστε κατηγορηματικά να μιλήσετε μαζί μου δημόσια. Εσείς αγνοείτε τις εκκλήσεις, προσκλήσεις και προκλήσεις για συνέντευξη. Σας καλώ ακόμα και τώρα. Εσάς και όποιο στέλεχος σας θέλετε. Ακόμα και τον γαλλοτραφή θαλασσοκράτορα που ορίσατε, ο οποίος διαλαλεί δημόσια, τη φαρμακευτική μέθοδο scripta in testiculum (ξέρω, ο μημουαπτισμός μου με οδηγεί σε φριχτή λατινική σύνταξη, αλλά τη γλώσσα του Κικέρωνα, δεν την κατέχω), απαντώντας στους τιποτένιους, ηλίθιους, άνευ επιπέδου, πολίτες που τον ρωτούν. Προφανώς, ως γαλλοτραφής, έχει διαβάσει τον Μαρκήσιο, όπου σε κάποιο βιβλίο του, αποκαλεί τα testiculum “μικρούς νόες”. Και όποιον άλλον θέλετε. Με συγκεκριμένη θεματολογία αν θέλετε. Αλλά επ’ αυτής, τα ερωτήματα δικά μου. Εντάξει;. Περιμένω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *