Site icon Santonews

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

“ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ” ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

 


  Φαίνεται πως έστω και αργά, οι υπεύθυνοι του Δήμου Θήρας, επανήλθαν στη λογική προσέγγιση του θέματος της κρουαζιέρας και με μια πολύ προσεκτική ανακοίνωση ανασκευάζουν τα όσα είπε στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, ανάβοντας φωτιές. Αποκαθίσταται έτσι -εν μέρει τουλάχιστον- η ηρεμία στον ταραγμένο, τις τελευταίες ημέρες κλάδο και δίνεται ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να γίνει η διαχείρση της κρουαζιέρας, με σωφροσύνη, σοβαρότητα και ενδελεχή μελέτη.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
“Στα πλαίσια της συζήτησης σχετικά με την κρουαζιέρα , που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει μεταξύ του Δήμου, του Λιμενικού Ταμείου και των φορέων της κρουαζιέρας έγινε ακόμη μία συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων όπου διαπιστώθηκε πνεύμα συναντίληψης και κοινής κατανόησης . Πρόθεση όλων είναι η καλύτερη διαχείριση της κρουαζιέρας, ώστε να έχει και διάρκεια αλλά και να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες μας με τον καλύτερο δυνατό και ασφαλή τρόπο.

Επίσης αποφασίστηκε ο έγκαιρος προγραμματισμός των αφιξο-αναχωρήσεων και η κατανομή αυτών ώστε να αποφεύγεται η συμφόρηση. Επομένως δεν τέθηκαν θέματα απαγόρευσης αλλά ορθής διαχείρισης. Άλλωστε η Σαντορίνη αποτελεί προορισμό ολόκληρο τον χρόνο και όλο το 24ωρο.
Στην προσπάθεια μας αυτή είναι θετικό ότι βρήκαμε ανοιχτές τις θύρες όλων των φορέων για συνεργασία”.

Exit mobile version