Site icon Santonews

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠIKOΥ ΠΥΡΗΝΑ

 

Ο Δήμαρχος Θήρας με το νέο αφεντικό του αεροδρομίου Σαντορίνης Stefan Schulte

« Ο Δήμαρχος Θήρας, Νικόλαος Ζώρζος, αναγνώρισε το ξεπούλημα του αεροδρομίου Θήρας!

 

 

 

Μια ωραία ατμόσφαιρα φάνηκε να υπήρχε στην συνάντηση του Δημάρχου Θήρας με την Γερμανική Fraport στις 05/02/2016. Ο Δήμαρχος «ξέχασε» τις αποφάσεις 53/2013 (https://diavgeia.gov.gr/doc/ΒΕΑΞΩΡΝ-ΩΟΦ) και 125/2015 (https://diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΗ0ΩΡΝ-ΜΥΕ)του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας όπου σύσσωμο ήταν αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου μας, υποδέχθηκε με χαμόγελο τους Γερμανούς αγοραστές και δήλωσε μάλιστα πώς θα υπάρχει καλή διάθεση στην συνεργασία μαζί τους.

Ο Δήμαρχος Θήρας δεν χάνει ευκαιρία να θυμίζει σε όλους μας με πια πλευρά τάσσεται. Στα λόγια, εκ τους ασφαλούς, τάσσεται κατά του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας και υπέρ της δημόσιας περιουσίας. Στις πράξεις, όμως, δείχνει την νεοφιλελεύθερη λογική του. Το έκανε όταν ιδιωτικοποίησε τις υπηρεσίες καθαριότητας του νησιού το 2012, το κάνει και τώρα με την αναγνώριση του ξεπουλήματος του αεροδρομίου Θήρας. Τα δημοτικά τέλη αυξήθηκαν εξαιτίας της ιδιωτικοποίησης, θα αυξηθούν και οι χρεώσεις από την χρήση του αεροδρομίου και του περιβάλλοντος χώρου λόγω του ξεπουλήματος.

Όσο για τους Προέδρους των Ξενοδόχων και του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκο και κ. Νικόλαο Νομικό, δεν περιμέναμε κάτι άλλο από το συμμετέχουν στην συνάντηση δίχως την παραμικρή αντίρρηση. Άλλωστε και στο παρελθόν έχουν πάρει θέσεις υπέρ των ιδιωτών. Ας μην ξεχνάμε τότε που ζητούσαν ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδωτικού Τομέα) για το, ακόμα κλειστό και εν έτη 2016, νοσοκομείο Θήρας.

Το ΕΠΑΜ Θήρας ανακοινώνει, για ακόμη μια φορά (http://epamthiras.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html), προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν αναγνωρίζει σε καμία περίπτωση την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου γιατί είναι αντίθετη με τη βούληση του Ελληνικού λαού όπως εκφράστηκε με το 61,3% του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015. Διαβεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες ότι το αεροδρόμιο του νησιού μας μπορεί να επανεθνικοποιηθεί όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η λαϊκή κυριαρχία στην χώρα μας. Το αεροδρόμιο Σαντορίνης, όπως και τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας μπορούν να εκσυγχρονιστούν και να λειτουργήσουν προς όφελος τόσο των Ελλήνων όσων και των ξένων επισκεπτών μας όταν σταματήσουμε να πληρώνουμε το παράνομο, επονείδιστο και απεχθές Δημόσιο Χρέος και χρησιμοποιήσουμε ένα νέο Εθνικό κρατικό νόμισμα ως μοχλό χρηματοδότησης και ελέγχου της οικονομίας μας.

Ας ξεσηκωθούμε λοιπόν να διώξουμε τους ξένους κατακτητές και τις εγχώριες μαριονέτες τους. Η ένωση είναι η δύναμη όλων μας και αυτό τους τρομάζει. Μάθε για το ΕΠΑΜ και έλα να γνωριστούμε (epamthiras@yahoo.gr).

Για μια Ελλάδα Κυρίαρχη και Ανεξάρτητη. Καλή Λευτεριά!

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας».

Exit mobile version